Θυμηθήκαμε τα τρέιλερ της πρωινής του Mega, μια που και το ίδιο το κανάλι είπε να τα προβάλλει για ακόμη μια φορά κάποιες μέρες τώρα... 

Πολύ έξυπνος ο τρόπος, που η ομάδα της πρωινής εκπομπής του Mega, «Καλημερούδια», διαφοροποιείται από τις ανταγωνιστικές εκπομπές και ειδικά από «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1!

Ποιο λοιπόν είναι το στοιχείο των... απέναντι, που σε πολύ κόσμο δεν αρέσει; Το «Τα λέμε όλα στη φόρα και όποιον πάρει ο χάρος»! Αυτό το οποίο βρήκε η ομάδα της Ντορέττας να διακωμωδήσει στα τρέιλερ του πρωινού μαγκαζίνο, τα οποία βλέπουμε τις τελευταίες μέρες να περνούν.

Τώρα θα πείτε πώς και θυμήθηκαν στο Mega να παίξουν τρέιλερ από τα «Καλημερούδια».

Είδαν φυσικά ότι η Ντορέττα έφτασε και ξεπέρασε σε τηλεθέαση τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, κατάλαβαν ότι ο λόγος που έγινε ήταν κυρίως η γκάφα της Φαίης με τα σχόλιά της για τον Παντελή Παντελίδη, λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή, αλλά και το γεγονός ότι πλέον το πάνελ έχει γίνει αμιγώς κουτσομπολίστικο - ίσως και hard core κάποιες φορές - και αποφάσισαν ότι τώρα είναι η σωστή στιγμή για να να διαφοροποιηθούν δείχνοντας το περιεχόμενο ή - αν θέλετε - τη διαφορετική ποιότητα της εκπομπής. (Τώρα κατά πόσο το έχουν πετύχει το τελευταίο είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο!).

Η αλήθεια πάντως είναι ότι από τότε, περισσότερος κόσμος επιλέγει να παρακολουθεί την Ντορέττα στην πρωινή ζώνη και σίγουρα κάπως έπρεπε στο κανάλι αυτό να το ενισχύσουν φτιάχνοντας νέο τρέιλερ, που στην παρούσα φάση, ταιριάζουν γάντι!

Στα παρακάτω βίντεο λοιπόν θα δείτε ίντριγκες ανάμεσα στα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στα «Καλημερούδια» σατιρίζοντας έτσι όλα τα tabloid έντυπα, τις πιο gossip εκπομπές, αλλά και τα...ενάερια καυγαδάκια, που ουκ ολίγες φορές βλέπουμε ανάμεσα στην ομάδα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1!

Όσο για τους τίτλους «ΣΟΚ» και «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ»; Κλισέ πλέον για τα κουτσομπολίστικα θέματα και ό,τι πρέπει για τα παρακάτω βίντεο! Ακόμη η φράση, με την οποία και τα δυο τρέιλερ τελειώνουν: «Εδώ... δεν έχουμε σκάνδαλα» δηλώνει ξεκάθαρα το πόσο αποφεύγουν σε αυτή την πρωινή εκπομπή αυτού του τύπου τα θέματα!

Για να δούμε πώς θα τελειώσει και φέτος αυτή η πρωινή... μάχη!

Τα τρέιλερ σίγουρα είναι απολαυστικά, αλλά τα σχόλια δικά σας...

Δείτε τα...