current views are: 11

11 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση20:01

Νότης Σφακιανάκης: «Δεν είναι πρόσφυγες! Είναι ριψάσπιδες!»

Βαριές δηλώσεις έκανε ο Νότης Σφακιανάκης για τους πρόσφυγες και τους χαρακτηρίζει «ριψάσπιδες», που «βιάζουν την πατρίδα μας».

Δημοσίευση 20:01’

Βαριές δηλώσεις έκανε ο Νότης Σφακιανάκης για τους πρόσφυγες και τους χαρακτηρίζει «ριψάσπιδες», που «βιάζουν την πατρίδα μας».

Βαριές δηλώσεις έκανε ο Νότης Σφακιανάκης για τους πρόσφυγες και τους χαρακτηρίζει «ριψάσπιδες», που «βιάζουν την πατρίδα μας». Σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Τετ-α-Τετ» του Τάσου Τρύφωνος, ο τραγουδιστής με απόλυτο τρόπο δήλωσε:

«Εδώ πέρα το κόλπο είναι στημένο, και ήρθαν ορδές ανθρώπων που βιάζουν την πατρίδα μας. Και μην ξεχνάς ότι αυτοί οι άνθρωποι –γιατί εγώ τους έζησα το καλοκαίρι στην Κω- έρχονται με πορτοφόλια γεμάτα με 500ρικα. Είναι απίστευτο αυτό που είδα! Δεν είναι πρόσφυγες! Είναι ριψάσπιδες! Δεν τους επετέθη καμία άλλη χώρα, ένας ξένος λαός. Έφυγαν από την πατρίδα τους που έχει  εμφύλιο πόλεμο».

Όταν μάλιστα ο δημοσιογράφος του είπε για τα μωρά που κουβαλούν μαζί τους σε άθλιες συνθήκες, απάντησε:

«Τα μωρά τι; Αφού η μάνα τους έχει ένα γεμάτο πορτοφόλι! Τι θα πει τα μωρά; Δεν καταλαβαίνω, δεν θέλω να καταλάβω και δεν με ενδιαφέρει να καταλάβω την γνώμη των άλλων η οποία είναι και λανθασμένη!»

Από την κριτική του, δεν ξέφυγε για ακόμα μια φορά η Δέσποινα Βανδή, η οποία θυμίζουμε ότι είχε διαλύσει την συνεργασία τους σε νυχτερινό κέντρο, λόγω δηλώσεων που είχε κάνει τότε ο Νότης υπέρ της Χρυσής Αυγής:

«Αυτό που έκανε η Δέσποινα Βανδή ήταν μεγάλο ατόπημα, γιατί αν οι πεποιθήσεις σου δεν γίνονται αντιληπτές και λογοκρίνονται από τον συνάδελφο σου… δεν αντελήφθη τι είπα η Δέσποινα Βανδή. Το ότι αποχώρησε έχει να κάνει με άλλα πράγματα, γιατί όταν –νομίζω εγώ- έχεις δοσοληψίες μεγάλου κεφαλαίου με το Δημόσιο, είναι εύκολο να σε πείσουν να αποχωρήσεις. Μπορεί οι γονείς της να ήταν μετανάστες, αλλά εγώ ήμουν ο ίδιος μετανάστης στη Γερμανία. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τους μετανάστες διότι πάρα πολλοί άνθρωποι από την οικογένεια μου έχουν μεταναστεύσει σε άλλες χώρες του κόσμου. Δεν ήταν λαθρομετανάστες. Ήταν μετανάστες που πήραν άδεια από την χώρα στην οποία πήγαιναν, όπως η μητέρα μου όπως και εγώ!»


σχετικα αρθρα