Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Βικτώρια Χαλκίτη, η οποία σε λίγες μέρες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Γιώργο Σταμπόλη.

«Προσπαθούσαμε πάρα πολλά χρόνια και είναι λίγο εξωπραγματικό. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε με τον άντρα μου και αναρωτιόμασταν αν είναι αλήθεια ότι θα γίνουμε γονείς. Κάναμε εξωσωματικές αλλά δεν ήμουν όμως καλά ψυχολογικά γιατί είχα χάσει και τη μητέρα μου εκείνη την περίοδο. Είχαμε πει πως αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα προσπαθούσαμε. Και ήταν η πρώτη φορά που πιστεύαμε  πως δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα».

Η ίδια αποκάλυψε και το πώς το είπαν στις οικογένειές τους.

«Κάναμε ένα μεγάλο τραπέζι για να τους το ανακοινώσουμε. Κάποια στιγμή τους είπαμε να σηκωθούν πάνω να βγάλουμε μία φωτογραφία, όμως εμείς εκείνη τη στιγμή τραβούσαμε βίντεο για να δούμε την αντίδρασή τους όταν θα τους λέγαμε πως θα γίνουμε γονείς. Τους το είπαμε, αλλά δεν το κατάλαβαν και έκατσαν ξανά στις καρέκλες τους. Χρειάστηκε να τους το πούμε πάρα πολλές φορές για να το εμπεδώσου».

Όσο για το αν είναι δύσκολη η εγκυμοσύνη της;

«Τους τρεις πρώτους μήνες είχα ανακατωσούρες και ήθελα να κοιμάμαι συνέχεια. Πήγα στον γιατρό να μου δώσει χάπια αλλά μου είπε πώς είναι φυσιολογικά όλα αυτά» δήλωσε και πρόσθεσε:

Από τον σύζυγό μου θα ήθελα να πάρει την σοβαρότητα, τη σταθερότητα και την κυριαρχία και επίσης τα σγουρά μαλλιά που είχε και τα μάτια του. Από εμένα τη μουσικότητα και την τρέλα μου. Το δημοσιοποίησα μέσω facebook γιατί είχα πολλούς φίλους και είναι και μία ευχάριστη είδηση που θα ήθελα να τη μοιραστώ.