Στην ανακρίτρια Βόλου βρέθηκε πρόσφατα η Άβα Γαλανοπούλου και κατέθεσε στοιχεία για την υπόθεση με τον πρώην σύντροφό της, που όπως αναφέρει τις πήρε όλες τις οικονομίες μιας ζωής.

Η γνωστή ηθοποιός κατηγόρησε το 2011 τον πρώην σύντροφό της πως την εξαπάτησε και ενώ εκείνη του είχε διαθέσει όλα τα χρήματά της για να τα επενδύσει, δεν της τα επέστρεψε ποτέ.

Μάλιστα πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο και έφθασε μέχρι και στα όρια της νευρικής ανορεξίας από τη στενοχώρια της, όταν πληροφορήθηκε πως ο έρωτας της ζωής της, την χρησιμοποίησε για να βγάλει κέρδος, όπως δήλωσε στο παρελθόν και η ίδια.

Σύμφωνα με τη Realnews, όσοι την ζουν από κοντά, την ακούν να λέει συχνά - πυκνά με συγκίνηση:

Η αγάπη της οικογένειάς μου με κρατάει ακόμη όρθια! Περνάω έναν... γολγοθά προσπαθώντας να δικαιωθώ, αλλά ευτυχώς έχω πλάι μου τους δικούς μου αβθρώπους, την οικογένειά μου, που είναι το παν για μένα. Αν δεν τους είχα δεν ξέρω τι θα έκανα.

"Δεν ήθελα να το πω σε κανέναν, αλλά έχανα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου και βρήκα το κουράγιο να το πω στις αδελφές μου, που είναι οι φύλακες αγγελοί μου!", προσθέτει.