Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν καλεσμένη η Μαρία Μπεκατώρου και όπως συνηθίζεται σε όλους όσους προσκαλούν, η ομάδα είχε ετοιμάσει ένα βίντεο – αφιέρωμα.

Μόλις το αφιέρωμα τελείωσε, η Μαρία λύγισε και η Ελένη δεν μπόρεσε να μην τη ρωτήσει:

«Μπορείς να μου πεις γιατί δακρύζεις; Γιατί δακρύζεις παιδί μου; Συγκινήθηκες; Από τι; Για τον μπαμπά σου έτσι;» με τη Μαρία να απαντά: «Ναι, για τον μπαμπά μου»!.

Εξηγώντας στη συνέχεια τον λόγο, που είναι τόσο ευσυγκίνητη όταν ακούει για εκείνον…

«Εμένα πιο πολύ αυτό που με ενοχλεί δεν είναι τα επαγγελματικά, είναι τα προσωπικά. Δηλαδή δεν θέλω καθόλου να ακούγονται πράγματα για την οικογένεια μου για τον άντρα μου, για την μαμά μου, που δεν ευσταθούν. Αυτό δεν θέλω, να πειράζεται αυτή η σχέση. Αυτή η σχέση θυμώνω όταν πειράζεται. Εγώ δεν έχω την ικανότητα να το προφυλάξω αυτό. Θα ήθελα να είμαι πιο δυνατή. Δεν θα μπορέσω ποτέ να γίνω πιο δυνατή. Προσπαθώ να το διορθώσω. Γίνομαι λόγω της δουλειάς λίγο πιο ψιλιασμένη, δεν είμαι τόσο ανοιχτή όσον ήμουν. Πιστεύω ότι μπορώ να κρίνω ποιους ανθρώπους μπορώ να εμπιστευτώ περισσότερο και να μοιραστώ πράγματα μου, αλλά ανοιχτό βιβλίο για ανθρώπους που γνωρίζω τώρα στη δουλειά μου, δεν είμαι. Σε αυτή τη δουλειά όταν λες πολλά “ναι” και όταν θέλεις να δείξεις ότι έχεις διάθεση για καλή συνεργασία αυτό πολλές φορές μεταφράζεται σε κάτι άλλο και εκλαμβάνεται ως αδυναμία».

Δείτε το βίντεο…