current views are: 18

17 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση20:00

H «ακτινογραφία» της ιατροδικαστικής του Παντελίδη

Πολλά τραύματα υπέστη ο νεαρός τραγουδιστής, όμως ένα ήταν το θανατηφόρο, αυτό που του προκάλεσε ένας συμπαγής πάσσαλος από χάλυβα στο κεφάλι.

Δημοσίευση 20:00’

Πολλά τραύματα υπέστη ο νεαρός τραγουδιστής, όμως ένα ήταν το θανατηφόρο, αυτό που του προκάλεσε ένας συμπαγής πάσσαλος από χάλυβα στο κεφάλι.

Πολλά τραύματα υπέστη ο Παντελής Παντελίδης, όμως ένα ήταν το θανατηφόρο, αυτό που του προκάλεσε ένας συμπαγής πάσσαλος από χάλυβα στο κεφάλι και συγκεκριμένα πίσω από το αυτί.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο Παντελίδης ζούσε καθ’όλη τη διάρκεια της πορείας του οχήματος, η οποία του προκάλεσε βαριές κακώσεις, κατάγματα και θλαστικά τραύματα, τα οποία ήταν σοβαρά αλλά όχι θανατηφόρα. Την ώρα της ανατροπής του τζιπ, πέρασε από την οροφή του οχήματος και από το πλαϊνό τζάμι του το μεταλλικό στήριγμα των κιγκλιδωμάτων δίνοντάς του το θανατηφόρο χτύπημα.

Ο θάνατος του 32χρονου ήταν ακαριαίος, ενώ το ίδιο αντικείμενο προκάλεσε σοβαρά τραύματα στα χέρια και στα πόδια και στην 30χρονη κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Η Μίνα Αρναούτη νοσηλεύεται ακόμα.

Η 21χρονη συνοδηγός, Φρόσω Κυριάκου, τραυματίστηκε ελαφρότερα κι έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς την Παρασκευή. Η σοκαρισμένη κοπέλα είπε ότι δεν κατάλαβε τι έγινε, καθώς όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα, εκτιμώντας ότι

δεν πρέπει να είχαμε μεγάλη ταχύτητα.

Η νεαρή, η οποία είχε στενή σχέση με τον τραγουδιστή, βρίσκεται σε κατάσταση μετατραυματικού σοκ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμβάλει περαιτέρω στις έρευνες.

Παράλληλες έρευνες διενεργούν οι πραγματογνώμονες της ΕΛ.ΑΣ., με τα πρώτα αποτελέσματα για την ταχύτητα που είχε αναπτύξει το τζιπ, να αναμένονται μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Αυτό που θα καθυστερήσει είναι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα δείξει αν ο Παντελής Παντελίδης είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Η οικογένεια από την πλευρά της έχει ορίσει τεχνικούς συμβούλους, οι οποίοι επίσης θα εξετάσουν τις συνθήκες του δυστυχήματος, στην περίπτωση που το επιτρέψει ο Εισαγγελέας. Σε κάθε περίπτωση, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, όπως η βλάβη στα φρένα ή το γκάζι, ακόμα και το ενδεχόμενο δολιοφθοράς.

Το επικρατέστερο σενάριο, όμως, είναι ο οδηγός να έχασε τον έλεγχο του οχήματος στην επικίνδυνη και απότομη στροφή που οδηγεί στη Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα το όχημα να φύγει με δύναμη εκτός δρόμου.

Να σημειωθεί ότι, ο νεαρός τραγουδιστής συνήθως οδηγούσε σπορ και χαμηλά αυτοκίνητα, με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και είχε οδηγήσει το τζιπ, που ήταν αυτόματο δύο – τρεις φορές.

Αδιευκρίνιστο παραμένει το γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο διέλευσης, με πιθανότερο σενάριο να ήθελε να πάει κάποια από τις κοπέλες στο σπίτι της.


σχετικα αρθρα