Στη γιορτή του Θοδωρή Μισόκαλου βρήκαμε τρία από τα πιο trendy ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

Φυσικά πρώτοι και καλύτεροι και πιο πολυσυζητημένοι και πιο προβεβλημένοι το τελευταίο διάστημα είναι ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη με την Αντωνία Καλλιμούκου, οι οποίοι είναι νέοι ωραίοι και λόγω της πρόσφατης σχέσης τους… περιζήτητοι για θέματα, διαφημιστικά, αλλά και συνεντεύξεις στα περιοδικά.

Ένα ακόμη ζευγάρι που μετράει περίπου δυόμιση χρόνια σχέσης είναι η Πατρίτσια Μίλικ – Περιστέρη με τον Τζωρτζ Παπακώστα. Οι δυο τους, επειδή πηγαινοέρχονται στο εξωτερικό, δεν κυκλοφορούν πολύ στην Ελλάδα και σίγουρα οι παπαράτσι τους κυνηγούν όπου βρεθούν κι όπου σταθούν. Είναι γοητευτικοί και χαμογελαστοί και τώρα τελευταία, αισθάνονται πιο άνετα και παίζουν με τα φλας.

Το τρίτο ζευγάρι ήταν μαζί για πέντε χρόνια, χώρισε και μετά ο ένας δεν άντεξε χωρίς τον άλλον, με αποτέλεσμα τώρα να έχουν γίνει αχώριστοι και να ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Ο λόγος για τον γιο της Χριστίνας Παππά, Δημήτρη, και τη σύντροφό του, Josephine Wendel. Η τραγουδίστρια δείχνει πολύ ερωτευμένη μαζί του και ζουν μαζί ευτυχισμένοι. Σίγουρα μέσα στη μόδα και οι δυο και πολύ άνετοι με τον φακό.

Απολαύστε  τους…

ΦΩΤΟ: PANORAMAPRESS