Η έρευνα για το μοιραίο τροχαίο, το οποίο στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη είναι ακόμα σε εξέλιξη, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστά, καθώς η μία εκ των δύο κοριτσιών που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ, η Μίνα Αρναούτη δίνει ακόμα μάχη στην εντατική του Ευαγγελισμού και έχει μπροστά της αρκετό δρόμο.

Και η δεύτερη επιβάτης, η Φρόσω Κυριάκου, η οποία βγήκε από το νοσοκομείο σχεδόν μια βδομάδα μετά το τροχαίο, σύμφωνα με όσα έχουν μαθευτεί ως τώρα, δε δείχνει να έχει δώσει απαντήσεις που ξεκαθαρίζουν τα πράγματα.

Κι ενώ ο κόσμος, ειδικά το πρώτο διάστημα συγκλονισμένος από το δυστύχημα και τον τραυματισμό των δύο κοριτσιών, έδινε ευχές μέσα στα προφίλ τους στα social media, πλέον δείχνει να είναι εξοργισμένος και ζητάει, ή μάλλον στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτεί έντονα να πει η Φρόσω την αλήθεια για το τι έχει συμβεί.

Το νεαρό κορίτσι που βρισκόταν μαζί με την Μυρσίνη (Μίνα) και τον Παντελή στο μοιραίο τζιπ αμέσως μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο "έκλεισε" τον λογαριασμό του στο facebook ενώ "κλείδωσε" και το προφίλ της στο instagram. Για το δεύτερο όμως ήταν αργά αφού με το που έγιναν γνωστά τα ονόματα των δύο κοριτσιών χιλιάδες έσπευσαν να τις "ακολουθήσουν", οπότε και παρά το κλείδωμα είχαν πλέον πρόσβαση στις φωτογραφίες αλλά και το δικαίωμα να σχολιάσουν, ακόμη και να…. απειλήσουν.

Σχόλια, που από την πρώτη σχεδόν στιγμή μετά την έξοδο της Φρόσως από το νοσοκομείο, σβήνονταν όλα είτε ήταν υπέρ είτε ήταν κατά της. Τις τελευταίες μέρες όμως και μετά τη φημολογία που θέλει τη Φρόσω να είναι πιθανόν να οδηγούσε η ίδια το θηριώδες τζιπ εκείνη τη μοιραία νύχτα, οι επιθέσεις εναντίον της στην κυριολεξία έχουν πάρει φωτιά. Και είναι άγριες...

Τη βρίζουν άσχημα, απαιτούν από εκείνη να μιλήσει και όποιος έχει αναλάβει να διαχειρίζεται το λογαριασμό της δεν προλαβαίνει να σβήσει τα πάντα σε εύλογο χρόνο.

Τα λίγα σχόλια, που πρόλαβαν να βγουν στη δημοσιότητα σε δυο τρεις από τις φωτογραφίες της, φυσικά στη συνέχεια σβήστηκαν. 

Η Φρόσω ωστόσο έστειλε μέσα από τον ίδιο λογαριασμό στο instagram το δικό της μήνυμα βάζοντας για εικόνα προφίλ την εξής φράση:

"It' s all lies darling".

Είναι όλα ψέματα, αγαπητέ μου