current views are: 12

24 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση12:30

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Έτοιμοι για εξορμήσεις! (φωτό)

Τις καλύτερες και πιο ιδιωτικές τους στιγμές έχουν περάσει μέσα στο φουσκωτό τους «Βαλέρια» 

Δημοσίευση 12:30’

Τις καλύτερες και πιο ιδιωτικές τους στιγμές έχουν περάσει μέσα στο φουσκωτό τους «Βαλέρια» 

Τις καλύτερες και πιο ιδιωτικές τους στιγμές έχουν περάσει μέσα στο φουσκωτό τους «Βαλέρια» και σίγουρα περιμένουν πώς και πώς να το πάρουν από το πάρκινγκ, και να το βάλουν στο νερό για να ξεκινήσουν τις εξορμήσεις τους!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος τώρα ειδικά, που έχει μπει η Άνοιξη και καιρός είναι πιο μαλακός, θα ξεκινήσει να δραπετεύουν είτε οι δυο τους είτε οικογενειακώς.

Πολλές φορές μάλιστα, το ζευγάρι επιλέγει κοντινά στην Αττική νησάκια, όπου μπορούν να απολαύσουν λίγη ησυχία ακόμη και τώρα, που δεν μπορούν ακόμη να κάνουν βουτιές.

Μόλις όμως μπει το καλοκαίρι, το σκάφος του βρίσκεται μόνιμα στην Άνδρο και τα Άχλα, από όπου ξεκινούν πολλές φορές για διάφορες θαλάσσιες εκδρομές.

Ο Μάκης και η Ελένη απαθανατίστηκαν στο πάρκινγκ σκαφών της οικογένειας του Βαγγέλη Ταρασιάδη στο Λαύριο, όπου προφανώς συζήτησαν για την ημερομηνία, που θα πάρουν τη «Βαλέριά» τους.

Μάλιστα, κάποια άλλα δημοσιεύματα λένε ότι έκαναν και συζητήσεις για κάποια άλλα σκάφη, που είδαν και τους άρεσαν με προοπτική να αντικαθιστούσαν το παλιό.

ΦΩΤΟ: PANORAMAPRESS


σχετικα αρθρα