Με τραγούδια πάλι έδειξαν οι δικοί του άνθρωποι, αλλά και ο κόσμος, που έσπευσε στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, στη Νέα Ιωνία, όπως και στο Κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης, πως δεν τον έχουν ξεχάσει και πως θα μείνει πάντα στις καρδιές τους.

Το μνημόσυνο, σχεδόν σαράντα μέρες μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, έγινε χθες με τους γονείς, τα αδέλφια του, αλλά και τους στενούς του φίλους να δέχονται εκατοντάδες «Ευχαριστώ» από κόσμο απλό, που ο τραγουδιστής κάποτε είχε βοηθήσει.

Οι θαυμαστές του, την προηγούμενη μέρα, είχαν βρεθεί στο τραγικό σημείο της Βουλιαγμένης, αλλά και στο μαγαζί ΠΡΟΠΟ του πατέρα του, όπου έβαζαν τέρμα το τραγούδι «Πίνω από κει ψηλά για σένα» και τραγουδούσαν με δάκρυα στα μάτια…

Τραγική φιγούρα για μια ακόμη φορά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη τόσο στην εκκλησία όσο και στο νεκροταφείο, όπου ήταν υποβασταζόμενη, ο πατέρας του ήταν ράκος, τα αδέρφια του Τριαντάφυλλος και Νίνο συντετριμμένοι με τους φίλους του να προσπαθούν να συμπαρασταθούν.

Από τους επώνυμους φίλους του, το "παρών" έδωσαν η Αμαρυλλίς και ο Γιώργος Βασιλείου, ενώ ο Γιώργος Τσαλίκη, που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, καθώς όπως έγραψε στο Instagram, βρίσκεται στη Γερμανία για προγραμματισμένες εμφανίσεις. Ο Γιώργος Τσαλίκης θέλησε κάπως έτσι να απαντήσει σε όσους έγραψαν ότι όλοι οι επώνυμοι από τον χώρο του τραγουδιού και όχι μόνο τον ξέχασαν γιατί δεν πήγαν στο μνημόσυνο.

Δείτε το βίντεο από το Happy Day…