Ο Αντώνης Κανάκης μέσα από την εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα» σατίρισε τη συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη στον κολλητό του φίλο, Γρηγόρη Αρναούτογλου και το "The 2Night Show", αλλά και άδειασε τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Αφού προβλήθηκε ένα βίντεο - παρωδία, όπου ο Αντώνης Κανάκης έκανε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ο Γιάννης Σερβετάς τον Νότη Σφακιανάκη, ο Αντώνης Κανάκης πήρε τον λόγο και ξεκαθάρισε τη δική του θέση:

Θα μου επιτρέψετε μια μικρή παρένθεση, μια προσωπική άποψη. Η λεπτή γραμμή που χωρίζει όλες αυτές τις επιλογές και τα παιχνίδια, τα τρικ των τηλεοπτικών εκπομπών για λόγους τηλεθέασης, με καταστάσεις οι οποίες μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες τελικά για την κοινωνία, είναι μια πολύ σημαντική γραμμή κατά την ταπεινή μου άποψή. Αυτή τη σημαντική γραμμή θα πρέπει να την λάβουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τους τα κανάλια, οι διευθυντές προγράμματος και οι δημιουργοί των διαφόρων εκπομπών και κλείνω την παρένθεση.

Στη συνέχεια προβλήθηκε ακόμα ένα βίντεο, όπου απέναντι ακριβώς από τη συνέντευξη που έπαιρνε ο Γρηγόρης από τον Νότη, ο Κωστόπουλος είχε τον τραγουδιστή, Σταμάτη Γονίδη και ο Αντώνης τόνισε

Αν πιστεύετε στους εξωγήινους βλέπετε ΑΝΤ1, αν δεν πιστεύετε βλέπετε Alpha!

παρακινώντας έτσι τους τηλεθεατές να παρακολουθούν τον Πέτρο Κωστόπουλο και όχι τον φίλο του, Γρηγόρη… Τι θα του πει τώρα το κανάλι του Αντώνη, αλλά και τι ο μέχρι πρότινος καλός του φίλος, Γρηγόρης; Σίγουρα όχι τα καλύτερα...

Απίστευτο;

Δείτε τα βίντεο...