Και εκεί που τα πνεύματα είχαν αρχίσει να ηρεμούν με τη Madonna να περιμένει την επόμενη φορά που θα έδινε τη μάχη της στις δικαστικές αίθουσες εναντίον του πρώην συζύγου της Guy Ritchie, ήρθε μία ακόμα μαχαιριά από τον γιο της Rocco.

Ο 15χρονος γιος του ζευγαριού που από τον περασμένο Δεκέμβριο έφυγε για το Λονδίνο ώστε να περάσει με τον πατέρα τους τις ημέρες των γιορτών και ύστερα από δική του απόφαση δεν ξαναεπέστρεψε στη μητέρα του που είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή την κηδεμονία του, άνοιξε καινούργιο λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτόν τον λογαριασμό –που όμως είναι κλειδωμένος και μπορούν να τον δουν μόνο εκείνοι στους οποίους το επιτρέπει ο ίδιος ο Rocco- αυτοσυστήνεται ως «Ο γιος μιας σκύλας».

Από την ημέρα που ο νεαρός έχει εγκαταλείψει τη μητέρα του, εκείνη εμφανίζεται σε κάθε συναυλία της καταρρακωμένη και δεν παραλείπει να αναφέρεται σε αυτό το αγκάθι της ζωής της, ζητώντας ταυτόχρονα από τον γιο της με κάθε τρόπο να επιστρέψει κοντά της.

Εκείνος όμως, μάλλον δεν δείχνει να έχει απολύτως καμία διάθεση να κάνει κάτι τέτοιο καθώς προφανώς την έχει πολύ... άχτι!