Περήφανη κόρη είναι για τον πατέρα της, τον Δανό Vagn Hansen είναι η αγαπημένη τραγουδίστρια Shaya.

Ο 59χρονος πατέρας της τραγουδίστριας ζει στο Snekkersten, ένα παραθαλάσσιο προάστιο της Δανίας, αλλά ταξιδεύει δύο με τρεις φορές το χρόνο στην Ελλάδα για να δει την κόρη του. «Το σπίτι μου στη Δανία το νοικιάζω, ενώ πριν από λίγα χρόνια αγόρασα ένα σπίτι στο Νατάλ της Βραζιλίας. Δεν μου αρέσει η στασιμότητα και προσπαθώ να ταξιδεύω όσο πιο συχνά μπορώ. Ευτυχώς, λόγω δουλειάς –μιας και είναι IT manager και δουλεύει ως freelancer σε διάφορες εταιρείες-, έχω το προνόμιο να κανονίζω τον ελεύθερο χρόνο και τις διακοπές μου όπως εγώ θέλω. Για δύο χρόνια παρακολούθησα στο πανεπιστήμιο της Δανίας μαθήματα θετικής ψυχολογίας, πήρα πτυχίο και συνεχίζω ακάθεκτος σε περαιτέρω σπουδές» λέει στο people.

H τραγουδίστρια πάντως δείχνει να είναι πολύ περήφανη για τον πατέρα της καθώς λέει:

«Ο πατέρας μου πάντα θέλει να βρίσκει κάτι καινούριο για να ασχολείται».

Εδώ και πέντε χρόνια, ο Vagn είναι σε σχέση με τη Liza, μια Γαλλοκαναδέζα φυσιοθεραπεύτρια, κάτι που βρίσκει απόλυτα σύμφωνη και τη Shaya καθώς τονίζει:

«Επιτέλους, βρέθηκε μια γυναίκα που να του κινεί τόσο το ενδιαφέρον ώστε να μένουν μαζί τόσα χρόνια. Μια γυναίκα που της αρέσει η περιπετειώδης ζωή του. Ο μπαμπάς μου είναι υπερ-δραστήριος. Εκτός από τη δουλειά του, τραγουδάει σε χορωδία γκόσπελ και παρακολουθεί σεμινάρια music management, μαθαίνει πράγματα για την παγκόσμια μουσική βιομηχανία και τα μεταφέρει σε μένα. Ποιος ξέρει, στο μέλλον μπορεί να συνεργαστούμε. Ειδικά στον καινούριο μου δίσκο, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού, με βοήθησε πολύ».