Μαρία ΗλιάκηΝεκτάριος Γαλίτης: Ένας έρωτας τρελός, που έχει κάνει την παρουσιάστρια να… πετάει και να δείχνει πιο χαλαρή από ποτέ!

Η Μαρία είναι γνωστό ότι ποτέ δε δημοσιοποιούσε την προσωπική της ζωή και δεν της άρεσε να μιλάει επίσης για τις σχέσεις της!

Το newpost.gr τη βρήκε σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τον καλό της, όπου όχι απλά φωτογραφήθηκαν μαζί, αλλά φιλιόντουσαν με πάθος και δημοσίως χωρίς να ενδιαφέρονται για τα τριγύρω βλέμματα.

Και οι δυο φαίνονται τόσο ευτυχισμένοι, που όλα τα άλλα τριγύρω τους,  μοιάζουν πολύ μικρά.

Ας θυμηθούμε ωστόσο πώς είχε νιώσει η Μαρία, όταν είχε δημοσιοποιηθεί η σχέση της:

«Ήταν το τελευταίο που περίμενα. Να σκεφτείς πως ήμασταν σε ένα λιβάδι στη μέση του πουθενά και το μόνο που θυμάμαι δίπλα μου ήταν μια μαμά με το παιδάκι της, το οποίο φωτογράφιζε. Από ό,τι αποδείχτηκε τελικά, δεν φωτογράφιζε το παιδάκι της, αλλά εμένα».

Αυτές οι φωτογραφίες ήταν λίγο σοκ ομολογώ. Ήταν μάλλον άκομψος και ο τίτλος που μπήκε στο θέμα (σ.σ. “Καβάλα με νέο άντρα η Ηλιάκη”). Αλλά τι να πω; Συμβαίνουν κι αυτά! Επιπλέον, ήταν μόλις ο δεύτερος μήνας που βγαίναμε.

«Μετά, όμως, όταν έγινε γνωστό πως ο Νεκτάριος είναι ιδιοκτήτης εστιατορίων και είπαν και ποια εστιατόρια έχει, ήμουν προετοιμασμένη. Επειδή εμείς, έτσι κι αλλιώς, πηγαίναμε σε αυτά τα εστιατόρια, γιατί είναι η δουλειά του ‒τι θα του έλεγα, “μην πας στο εστιατόριο”;, θα μου έλεγε κι αυτός “μην πας στην εκπομπή”‒, περίμενα πως κάποια στιγμή θα συμβεί, είδα και τους φωτογράφους. Ευτυχώς, ήμουν και ωραία ντυμένη εκείνη την ημέρα! Αλλά δεν με πείραξε κιόλας. Είμαι καλά και δεν έχω λόγο να το κρύψω. Ήταν κάτι πολύ ωραίο από την αρχή».

Όσο για τον σύντροφό της; Μάλλον ήταν πάντα χαλαρός: «Δεν έχει δείξει να ενοχλείται, ούτε όμως και να χαίρεται. Λίγο γελάμε μετά. Βλέπουμε τις φωτογραφίες και μου λέει “Πώς είμαι; Bγαίνω καλός;”, τέτοια σχόλια κάνουμε. Νομίζω πως λόγω της δουλειάς μου το περίμενε λίγο».

ΦΩΤΟ: PANORAMAPRESS