current views are: 13

6 Απριλίου 2016
Δημοσίευση14:00

Παντελίδης: Το νέο χειρουργείο της Αρναούτη και η απαίτησή της

Ο κύριος Ιωάννης Κωλέτης, ο δικηγόρος της οικογένειας της Μυρσίνης Αρναούτη μίλησε μεταξύ άλλων, για την υγεία της πελάτισσας του

Δημοσίευση 14:00’

Ο κύριος Ιωάννης Κωλέτης, ο δικηγόρος της οικογένειας της Μυρσίνης Αρναούτη μίλησε μεταξύ άλλων, για την υγεία της πελάτισσας του

Ο κύριος Ιωάννης Κωλέττης, ο δικηγόρος της οικογένειας της Μυρσίνης Αρναούτη μίλησε μεταξύ άλλων, για την υγεία της πελάτισσας του και για τις αποζημιώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Epsilon, που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του Ευαγγελισμού παραμένει η 30χρονη κοπέλα που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του τζιπ, το πρωινό του τροχαίου στις 18 Φεβρουαρίου. Σήμερα, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι και τόνισε ότι ίσως να μην καταφέρει να αναρρώσει πλήρως ποτέ.

Η Μυρσίνη Αρναούτη έμαθε για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη πριν δυο-τρεις μέρες, ενώ τόνισε πως η πελάτισσα του δε θέλει να πει δημόσια, πριν τη κατάθεση της ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, που οδήγησε στο θάνατο τον τραγουδιστή.

Θυμάται το περιστατικό, δεν έχει δώσει κατάθεση, δεν το επιτρέπουν οι γιατροί… Ξέρει ότι πέθανε ο Παντελίδης, έχει στεναχωρηθεί… Μας ενδιαφέρει η υγεία της και το τελευταίο πράγμα είναι οι αποζημιώσεις… τα έξοδα αυτό τον καιρό δεν καλύπτονται… Η οικογένεια δεν έχει δυνατότητα κάλυψης των εξόδων.


σχετικα αρθρα