current views are: 8

9 Απριλίου 2016
Δημοσίευση03:01

Ναταλία Γερμανού: «Δεν έχω υπάρξει τέρας πίστης στις σχέσεις μου!»

Για τα προσωπικά της και πολλά ακόμη θέματα μιλάει σε συνέντευξή της η Ναταλία Γερμανού…

Δημοσίευση 03:01’

Για τα προσωπικά της και πολλά ακόμη θέματα μιλάει σε συνέντευξή της η Ναταλία Γερμανού…

Για τα προσωπικά της και πολλά ακόμη θέματα μιλάει σε συνέντευξή της η Ναταλία Γερμανού

Πως νιώθεις που πρώτη φορά στην καριέρα σου κάνεις καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή; Αν κρίνουμε από τα νούμερα τηλεθέασης άξιζε τον κόπο…

Πιστεύω ότι όποιος αγαπάει πραγματικά την τηλεόραση, στην οποία βρίσκομαι 23 χρόνια, σίγουρα θα θελήσει να δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα. Πριν μπω στην καθημερινή ζώνη είχα κάνει πάρα πολλά πράγματα στην τηλεόραση, ωστόσο το καθημερινό ήταν για μένα κάτι εντελώς καινούργιο. Κι αυτό γιατί μαζί με την prime time είναι από τις δυσκολότερες ζώνες. Σίγουρα δεν μετανιώνω καθόλου που το δοκίμασα γιατί μόνο καλύτερη μπορεί να σε κάνει η σκληρή δουλειά.

Αν γύριζες τον χρόνο πίσω τι θα άλλαζες σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο;

Τίποτα δεν θα άλλαζα γιατί ότι έχει γίνει στο παρελθόν έχει γίνει για κάποιο λόγο και είχε στόχο την εξέλιξη μου. Ενδεχομένως να φρόντιζα να χειρίζομαι πιο επαγγελματικά και όχι τόσο παρορμητικά την εικόνα μου. Αλλά πάντως επειδή και ο παρορμητισμός μου είναι ένα κομμάτι της προσωπικότητάς μου δεν θα τον άλλαζα ούτε αυτόν. Αγαπάω ότι έχει γίνει στο παρελθόν μου.

Θα ήθελες να μας πεις το μεγαλύτερο προσόν και το πιο ενοχλητικό ελάττωμά σου;

Το μεγαλύτερο μου προσόν πιστεύω ότι είναι η ειλικρίνειά μου και η καλοσύνη που με διακρίνει. Είμαι ανίκανη να βλάψω άνθρωπο και είμαι πάντα σε μία μόνιμη διάθεση να βοηθήσω ανθρώπους που ζορίζονται. Δεν αντέχω να βλέπω ανθρώπους να υποφέρουν δίπλα μου. Με πονάει πάρα πολύ αυτό. Όσο για το ελάττωμα μου ο «ωχαδερφισμός» και το «δε βαριέσαι» τα οποία τα συναντάμε αρκετά συχνά στην Ελλάδα με κάνουν και εκρήγνυμαι και δεν συμβαίνει σπάνια αυτό. Όταν θυμώνω λοιπόν δεν το κάνω πάντα με τον σωστό τρόπο κι έτσι χάνω το δίκιο μου.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχουν πει για εσένα;

Έχω χάσει τον λογαριασμό στα όσα έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί για εμένα. Πιστεύω ότι δεν το κάνουν με κακή πρόθεση αλλά επειδή όλοι κάνουμε τη δουλειά μας. Και αν ειπωθεί και ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας παραπάνω θα γίνει για γεμίσει μία σελίδα, ένας τηλεοπτικός χρόνος. Τα διαχειρίζομαι πιο ήρεμα όλα αυτά.

Για ποιον λόγο πιστεύεις ότι σε καμαρώνει από τον ουρανό ο, αξέχαστος, Φρέντυ Γερμανός;

Δεν ξέρω αν με καμαρώνει ο πατέρας μου. Θα ήταν αλαζονικό και υπερφίαλο αν υποστήριζα κάτι τέτοιο. Αν υποθέσουμε ότι με καμαρώνει είναι το γεγονός ότι δεν αλλοιώθηκα όλα αυτά τα χρόνια που κάνω τηλεόραση. Δεν άλλαξα τον χαρακτήρα μου και είμαι πιστή σε αυτό που με πρωτοδίδαξε: να σέβομαι και να αγαπάω όλους αυτούς που δουλεύουν στα τηλεοπτικά πλατό, τους τεχνικούς τους ηχολήπτες και γενικά όλους αυτούς τους ανθρώπους που βγαίνουν καλή ώρα στο NAMASTE και κάθονται όρθιοι τρεις ώρες για να παρουσιάσω εγώ την εκπομπή. Πιστεύω ότι τον πατέρα μου πιο πολύ θα τον ενδιέφερε να μη γίνω παλιόπαιδο και αυτό σίγουρα δεν έγινα, οπότε αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος για να είναι περήφανος για μένα.

Έχεις δηλώσει ότι έχεις απατηθεί. Εσύ έχεις μπει ποτέ στον πειρασμό της απιστίας;

Την απιστία την έχουμε βιώσει σχεδόν όλοι. Όπως έχω ξαναπεί εγώ δεν έχω υπάρξει τέρας πίστης σε σχέσεις μου αλλά αν εξαιρέσεις κάποιες σχέσεις που είναι απόλυτα μονογαμικές νομίζω ότι οι άντρες είναι σαφώς πολυγαμικά όντα και πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε και να τους απενοχοποιήσουμε από αυτό. Ωστόσο και εμείς οι γυναίκες όταν νιώσουμε ότι δεν μας δίνουν την απαραίτητη προσοχή είμαστε επιρρεπείς να τη βρούμε αλλού.

Η εμμονή κάποιων να σε «δικάζουν» γιατί έχεις συνάψει κατά καιρούς σχέση με νεότερους άνδρες σε ενόχλησε ποτέ ή από την αρχή αγνοείς τα σχόλια που γίνονται;

Στην αρχή αυτή η κριτική με είχε πειράξει. Είχαν ειπωθεί χαρακτηρισμοί και είχα πει μέσα «μα καλά όλες αυτές τις γυναίκες που έχουν κατά καιρούς συνάψει σχέσεις με νεότερους άνδρες εγώ είμαι αυτή που τους ενοχλεί. Επειδή συναντάω αυτούς τους ανθρώπους που λένε περίεργα πράγματα και μου λένε «μην τα παίρνεις στα σοβαρά πλάκα κάνουμε» και έτσι κι εγώ σταματήσω να τα παίρνω σοβαρά.

Υπάρχουν αρκετά ταμπού στη χώρα μας. Ποιο σε ενοχλεί περισσότερο;

Δεν θα σταθώ τόσο στα ταμπού αλλά αναχρονιστική διάθεση σε κάποια πράγματα. Είμαστε λιγάκι παλαιοημερολογίτες στη χώρα μας. Δεν μπορώ να αντέξω τον ρατσισμό, τον φανατισμό, το θρησκευτικό μίσος, το γεγονός ότι δεν σέβονται ότι υπάρχουν διαφορετικές θρησκείες. Πιστεύω πολύ στην ελευθερία ιδεών και αξιών και κάθε άνθρωπος θα πρέπει να ζει ελεύθερος χωρίς να ενοχλεί τον εαυτό του.

Ποια η γνώμη σου για το σύμφωνο συμβίωσης; Είσαι υπέρ ή κατά της υιοθέτησης παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια;

Ήμουν από την αρχή υπέρ του συμφώνου είτε αφορά ετερόφυλα είτε ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Έχω ξαναπεί ότι ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει πολύ ευτυχισμένο με δύο γονείς του ίδιου φύλου. Ένα παιδί χρειάζεται ασφάλεια και αγάπη και κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ότι αυτό συμβαίνει μόνο σε μία σχέση ανάμεσα σε έναν άνδρα και μία γυναίκα. Εμένα με ενδιαφέρει το παιδί να μεγαλώνει σε περιβάλλον ασφάλειας και λατρείας. Οπότε πιστεύω ότι μπορεί να μεγαλώσει ευτυχισμένο ένα παιδί και σε ζευγάρι ομόφυλων ζευγαριών.

Γιατί οι σημερινοί άνδρες δεν διεκδικούν όπως οι παλιότεροι τις γυναίκες και έχει χαθεί το ωραίο φλερτ άλλων δεκαετιών; Πιστεύεις ότι οι γυναίκες έχουν γίνει πιο απρόσιτες ή οι άντρες πιο φοβισμένοι να μη νιώσουν την απόρριψη;

Πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες έχουν πάρει τον ρόλο των ανδρών. Τους αρέσει παρά πολύ να την πέφτουν στους άντρες που τους έχουν στερήσει και αυτή τη χαρά που αφορά το κυνήγι. Εγώ πάντως σε αυτά τα πράγματα είμαι πολύ παραδοσιακή και δεν μου έχει συμβεί να χρειαστεί να κάνω το πρώτο βήμα. Οπότε προσωπικά δεν έχω στερηθεί το φλερτ από τους άντρες.

Έχεις δεχτεί προτάσεις να ασχοληθείς και με την υποκριτική; Θα σε ενδιέφερε μία τέτοια προοπτική;

Έχω δεχτεί κάποιες προτάσεις που αφορούσαν κάποιες πολύ καλές θεατρικές παραστάσεις, ωστόσο λόγω του γεγονότος ότι δουλεύω αρκετές ώρες στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο πιστεύω ότι δεν θα τα κατάφερνα. Η υποκριτική είναι μία πολύ δουλειά για να την πάρουμε αψήφιστα κι έτσι έχω αρκεστεί σε κάποιες guest εμφανίσεις σε σίριαλ που μου άρεσαν.

 


σχετικα αρθρα