Στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» καλεσμένος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ήταν καλεσμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος απάντησε χωρίς να μασάει τα λόγια του, τόσο σε εκείνους που τον κατηγόρησαν για την επιλογή του να καλέσει στην εκπομπή του τον Νότη Σφακιανάκη όσο και στον Αντώνη Κανάκη ο οποίος τον καυτηρίασε μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα» και είχαν μια μικρή κόντρα.

«Πολλοί από τους δημοσιογράφους που μίλησαν για το ότι έφερα τον Σφακιανάκη, παρακαλούσαν επί ένα μήνα να πάει σε αυτούς» είπε ο Γρηγόρης και συνέχισε: «Μου φαίνεται τόσο γελοίο σε μια δημοκρατική χώρα να λέμε ποιος είναι αυτός που θα ορίσει ποιον θα καλέσεις σήμερα να έρθει να μιλήσει στην τηλεόραση. Θα μου πεις εσύ από πριν αν θα φωνάξω εγώ την Κωνσταντίνα ή όχι επειδή εσύ δεν τη γουστάρεις ή επειδή εσύ νομίζεις ότι θα πει κάτι πολιτικά που δεν σε εκφράζει; Τι λέτε ρε παιδιά; Το ότι θα υπάρχει κάποιος που θα αποφασίζει ποιος είναι αυτός που θα βγαίνει στα κανάλια... έμεινα άναυδος»!

Όσο για τη σάτιρα του Αντώνη Κανάκη και τη σχέση που τους συνδέει εδώ και χρόνια, ο Γρηγόρης είπε: «Λόγω της φιλίας που έχω με τον Αντώνη κι επειδή αυτές τις συζητήσεις τις κάναμε και εκτός τηλεόρασης, δεν θα ήθελα να μιλήσω για τον Αντώνη. Το μόνο που απάντησα ήταν για την κόκκινη γραμμή και για τους καλεσμένους των εκπομπών».