Το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά. Αυτή η παροιμία ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Βούλας Πατουλίδου, αφού ο γιος της ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης έναν γιο, τον 18χρονο Γιώργο, ο οποίος φοιτά στη Γ Λυκείου του Αριστοτέλειου Κολλεγίου. Αυτή τη στιγμή, παράλληλα με το σχολείο, είναι τερματοφύλακας στην ποδοσφαιρική ομάδα Χελιδόνια της Καλαμαριάς.

Η Βούλα Πατουλίδου μιλά στο «Secret» για το μεγάλο ταλέντο του γιου της, που ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία να ασχολείται με τον αθλητισμό.

«Από όταν ο Γιώργος ήταν τριών χρονών, για να ανοίξει ο θώρακας του, τον πήγαμε κολυμβητήριο, γιατί είναι το πιο εύκολο για παιδάκια. Στη συνέχεια, μέσω του σχολείου έκανε τάε κβον ντο, τένις και κλασικό αθλητισμό. Μια μέρα ξύπνησε και μας είπε: "Εγώ θέλω να γίνω τερματοφύλακας στο ποδόσφαιρο". Εμείς ήμασταν λίγο περίεργοι και του είπαμε ότι δεν θέλουμε ποδόσφαιρο, γιατί η αξιοκρατία είναι λίγο "μαλωμένη", τουλάχιστον σε μικρές ηλικίες, και για έναν χρόνο δεν έκανε τίποτα. Μας έστησε στον τοίχο έως ότου έκανε αυτό που ήθελε».

Ο Γιώργος έχει ήδη γίνει δεκτός στο Πανεπιστήμιο St. Lawrenceτων ΗΠΑ, όπου από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά θα σπουδάζει προπονητική ποδοσφαίρου και Ψυχολογία.