Η Ελένη Βαΐτσου μίλησε για τον γάμο, αλλά και γενικότερα για τις σχέσεις της…

Οι άντρες σε πλησιάζουν πιο εύκολα πλέον που είσαι αναγνωρίσιμη;

Όχι συχνά. Ποτέ δεν με πλησίαζαν πολύ, δεν νομίζω ότι φταίει ότι τώρα είμαι αναγνωρίσιμη. Ίσως να φταίει ότι φαίνομαι λίγο απόμακρη, και γενικότερα : δεν ανοίγομαι εύκολα Πρέπει να μιλήσω με κάποιον πρώτα για να μπορέσω να ανοιχτώ.

Τι πρέπει να έχει ένας άντρας για να σε κερδίσει;

Εκτιμώ την ειλικρίνεια πάρα πολύ, ακόμα και στον τρόπο που θα με προσεγγίσει κάποιος, θα το καταλάβω αμέσων Απεχθάνομαι τη δηθενιά. Επίσης, θα πρέπει να είναι ευγενικοί. Όχι μόνο ως προς εμένα αλλά γενικά ως άνθρωπος, στον τρόπο του, στο λεξιλόγιο του, στη συμπεριφορά του. Αυτό θα με κερδίσει.

Είχες μακροχρόνιες σχέσεις;

Ναι.

Τώρα έχεις κάποιον σύντροφο;

Όχι.

Θα ήθελες;

Θα ήθελα.

Ήσουν από τα κορίτσια που ονειρεύονταν έναν παραμυθένιο γάμο με ρομαντικά νυφικά και δεξιώσεις;

Από μικρή δεν είχα σαν εικόνα τον γάμο μου, δεν ονειρευόμουν παραμυθένιο νυφικό. Στη σειρά έχω φορέσει δύο νυφικά -και ένα τρίτο στον πιλότο-και ομολογώ πως δεν τα ζήλεψα. Αν κάποια στιγμή παντρευτώ, θα είναι πολύ απλά τα πράγματα και πολύ κλειστά. Νομίζω πως θα μπορούσα να το κάνω κι εκεί ακριβώς που θα ήμουν, χωρίς προγραμματισμό, ίσως και χωρίς νυφικό.

Μήπως σε τρομάζει το θέμα του γάμου;

Δεν με τρομάζει κάτι. Απλώς και μόνο που σκέφτομαι πόσο καιρό φίλες μου προγραμματίζουν τον γάμο τους και τι ετοιμασίες κάνουν, αγχώνομαι. Μέχρι τότε, βέβαια, μπορεί να έχω αλλάξει γνώμη. Το νιώθω πολύ μακρινά, γιατί τώρα είμαι σε άλλη φάση, δουλεύω τόσο πολύ και μου αρέσει. Καλύτερα που δεν μου έχει «χτυπήσει» το καμπανάκι, γιατί δεν ξέρω πώς θα τα συνδύαζα. Είμαι στο ξεκίνημα μου, και θέλω να αφοσιωθώ εκεί.

Άρα δεν έφτασες ποτέ κοντά στον γάμο;

Όχι, όχι.