current views are: 10

18 Απριλίου 2016
Δημοσίευση06:00

Πάνος Κιάμος: «Δεν αδυνάτισα γιατί ήθελα να κάνω τον ωραίο»

Ο Πάνος Κιάμος μίλησε για τη πίστη του στον Θεό και για τα κιλά που έχασε.

Δημοσίευση 06:00’

Ο Πάνος Κιάμος μίλησε για τη πίστη του στον Θεό και για τα κιλά που έχασε.

Ο Πάνος Κιάμος μίλησε για τη πίστη του στον Θεό, αλλά και για τα κιλά που έχασε.

Από πού ξεκινάει η πίστη σου στον Θεό;

Μου έχουν συμβεί περιστατικά που συνειδητοποίησα ότι ο Θεός ήταν δίπλα μου και πολύ συχνά μιλάω μαζί θα σου πω ένα απλό παράδειγμα: Έχω παρατηρήσει εδώ και πολλά χρόνια ότι όλα τα σημαντικά γεγονότα στη ζωή μου συνέβαιναν Παρασκευή. Από μαθητής ακόμα, θα τύχαινε να δίνω εξετάσεις για το δίπλωμα τη Παρασκευή. Μπορεί να είχε προγραμματιστεί το διαγώνισμα άλλη μέρα και τελικά θα γινόταν Παρασκευή. Ακόμα και για δίπλωμα οδήγησης πήγα να δώσω Τρίτη και τελικά με εξέτασαν Παρασκευή. Αυτοί είναι και ο λόγος που πάντα κάνω πρεμιέρα Πέμπτη βράδυ, μετά τις 12. Και από μικρό παιδί συνήθιζα να ανάβω κεράκι στην Αγία Παρασκευή. Μπορεί να μην πηγαίνω τόσο συχνά στην εκκλησία, αλλά από τη στιγμή που ο Θεός είναι παντού, μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί Του, όπου κι αν είμαστε.

Όταν έκλεισες τα 40, πέρασες την κρίση που πιάνει τους άντρες και θέλουν να αλλάξουν την εμφάνιση τους για να δείχνουν ότι είναι ακόμα νέοι;

Όχι. Ο λόγος που αδυνάτισα δεν είχε να κάνει με το ότι ήθελα να αλλάξω εμφανισιακά, αλλά με το ότι όταν πλησίαζα τα 40, μου πρότειναν να κάνω ένα τσεκ-απ. Φοβούμενοι λοιπόν ότι οι εξετάσεις δεν θα βγουν καλές γιατί είχα αρκετά παραπανίσια κιλά, πήρα την απόφαση να κάνω κάτι για να αδυνατίσω. Ξεκίνησα λοιπόν να ακολουθώ ένα πρόγραμμα διατροφής κάνοντας παράλληλα λίγο διάδρομο. Δεν αδυνάτισα γιατί ξύπνησα μία μέρα και ήθελα να κάνω τον ωραίο. Σίγουρα τώρα που αδυνάτισα μπόρεσα να φορέσω κάποια ρούχα που δεν είχα βάλει ποτέ. Να ξεφύγω από το μαύρο που φορούσα για να με κόβει και να τολμήσω και πιο ανοιχτά χρώματα που τα απέφευγα. Δεν αποκλείω βέβαια τα κιλά που έχασα να τα ξαναπάρω, γιατί είμαι λάτρης του φαγητού.

 

 

 


σχετικα αρθρα