current views are: 17

19 Απριλίου 2016
Δημοσίευση10:16

Τα πιο εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τα Madwalk 2016 – Παρασκήνιο!

Για 6η συνεχή χρονιά το κανάλι MAD «πάντρεψε» τη μουσική με τη μόδα στο γνωστό και αγαπημένο πια MadWalk. 

Δημοσίευση 10:16’

Για 6η συνεχή χρονιά το κανάλι MAD «πάντρεψε» τη μουσική με τη μόδα στο γνωστό και αγαπημένο πια MadWalk. 

Για 6η συνεχή χρονιά το κανάλι MAD «πάντρεψε» τη μουσική με τη μόδα στο γνωστό και αγαπημένο πια MadWalk. Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Δέσποινα Βανδή, η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας μια μακριά λευκή τουαλέτα. Η τραγουδίστρια, είχε μία μικρή ατυχία, καθώς στην έναρξη πάτησε το φόρεμα της και σκόνταψε. Ωστόσο δεν το σχολίασε και συνέχισε κανονικά την παρουσίαση.

 

Δείτε την εμφάνιση της:

Λίγο αργότερα, η Δέσποινα Βανδή, φορώντας μια φούξια τουαλέτα, κατέβηκε από τη σκηνή, πλησίασε τον Ηλία Ψινάκη που καθόταν στην πρώτη σειρά και του ζήτησε να την ξεματιάσει για το παρολίγον πέσιμο της. Βέβαια το ξεμάτιασμα του δημάρχου δεν έπιασε, καθώς κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, μικροπροβλήματα των μόνιτορ έκαναν κανά δυο φορές την παρουσιάστρια να χάσει τα λόγια της χωρίς ωστόσο να πτοηθεί.

 

Δείτε το περιστατικό με το ξεμάτιασμα του Ηλία Ψινάκη στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Ποιους είδαμε on stage

Την βραδιά άνοιξε η σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη παρουσιάζοντας για ακόμη μία χρονιά τις δημιουργίες της στο catwalk του MAD. Μαζί της το συγκρότημα Otherview, με την συμμετοχή της Μαρίας Κορινθιού και της Josephine.

Με σέξι μαγιό συνεχίστηκε η βραδιά, της εταιρείες MED με τα μοντέλα να περπατούν υπό τους ήχους του Κώστα Μαρτάκη. Μεταξύ άλλων στην πασαρέλα είδαμε τους: Γιάννης Σπαλιάρα, Έλλη Παπαγγελή, Δήμητρα Αλεξανδράκη και Βάσω Βιλέγκας.

Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκαν η DiGi με τους Radioact για την καλοκαιρινή συλλογή του Τσακίρη Μαλλά.

On stage είδαμε τους Ίντρα Κέιν και Θοδωρή Μαυρογιώργη απο τους  Wedding Singer για την συλλογή Parthenis.

Και οι Onirama όμως τραγούδησαν το βράδυ της Παρασκευής για την εταρεία Axel.

Για την κολεξιόν της BSB ο Χρήστος Μάστορας από τις Μέλισσες και τους Playmen καταχειροκροτήθηκε.

Για πρώτη φορά η Καίτη Γαρμπή ανέβηκε στη σκηνή του MADWALK ενώ ο Απόστολος Μητρόπουλος παρουσίασε την συλλογή του.

Η Demy συνόδευσε τον σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου ντυμένη στα λευκά.

Την παράσταση έκλεψε η Αθηνά Οικονομάκου αφού ρόκαρε για λογαριασμό των Deux Hommes, ενώ έκανε εντυπωσιακή είσοδο με τον σύντροφό της!

 

Ο χορός της Φουρέιρα

Eλένη Φουρέιρα κέρδισε τις εντυπώσεις με τον… χορό της. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή του Madwalk με εσώρουχα και ζαρτιέρες και παρουσίασε ένα εντυπωσιακό χορευτικό για την BSB με τον Ιάσονα Μανδηλά και πέρασε ένα μήνυμα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Παπαδημητρίου-Παπαδοπούλου συναντήθηκαν αλλά δεν μίλησαν…

H Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Ειρήνη Παπαδοπούλου συναντήθηκαν στα Madwalk… Η μία είδε την άλλη, αλλά ούτε γεια δεν αντάλλαξαν…

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την τραγουδίστρια γι’ αυτό το περιστατικό που είδαν και εκείνη έδωσε την απάντησή της. «Γιατί να μην τη χαιρετήσω; Ποια είναι η σχέση που ξέρετε ότι έχω; Μίλαγε, έδινε συνέντευξη, να διακόψω τη συνέντευξη; Δε είδα ότι δε μιλούσε, νόμισα ότι έδινε συνέντευξη… Γιατί τα παίρνετε κακοπροαίρετα; Δεν υπάρχει ίντριγκα. Δεν είμαστε κολλητές, αλλά δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα»!

 

Ο εκνευρισμός του Κωστόπουλου

Στα χθεσινά Madwalk βρέθηκε και ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος στα πλάνα που είδαμε στην εκπομπή «Με το καλημέρα» ήταν αρκετά εκνευρισμένος.

Η κάμερα τον «συνέλαβε» την ώρα που μιλούσε με την Γωγώ Μαστροκώστα​, όμως έδειξε ότι εκνευρίστηκε που τραβούσαν πλάνα και έκανε γκριμάτσες και χειρονομίες…

 

Στην πασαρέλα περπάτησε χθες και η Σάσα Σταμάτη

Η δημοσιογράφος συμμετείχε στα Madwalk και έκανε μία σέξι εμφάνιση την οποία σχολίασε η ομάδα του «Πρωινό»… Και ενώ σε όλους άρεσε, ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι δεν του άρεσε, ότι ήταν ξυλάγγουρο, πολύ ψεύτικη και τον απογοήτευσε… Δείτε την αντίδραση της Σάσας Σταμάτη, που δε μασάει ποτέ τα λόγια της.

 

 

Κόκκινο χαλί

Εντυπωσιακές ήταν οι παρουσίες στο «κόκκινο χαλί» με γνωστές κυρίες να τραβούν πάνω τους τα φλας των φωτογράφων. Αυτές που ξεχώρισαν ήταν η Μαίρη Συνατσάκη με το αβυσσαλέο ντεκολτέ, αλλά και η Ελένη Φουρέιρα όχι μόνο επί στης σκηνής με το καταπληκτικό χορευτικό της (το οποίο έστελνε ένα πολύ σοβαρό μήνυμα κατά της κακοποίησης των γυναικών), αλλά και κατά την είσοδό της με εντυπωσιακό χρυσό μπλουζάκι σε ύφος πανοπλίας

 

ΦΩΤΟ: PANORAMAPRESS


σχετικα αρθρα