Οι θερμοκρασίες «προστάζουν» βουτιές κι έτσι πολλοί – ανάμεσά τους και οι celebrities – έχουν ήδη φορέσει μαγιό και βγαίνουν στην παραλία!

Το newpost.gr εντόπισε στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης τον δικηγόρο, Γιάννη Μαρακάκη με την εδώ και 11 μήνες σύντροφό του, Νίκη Θωμοπούλου.

Η Νίκη, όπως και ο Γιάννης, διαθέτει ένα πολύ προσεγμένο κορμί και μέσα στο μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι της έδειχνε πολύ εντυπωσιακή.

Όσο για τον γοητευτικό άνδρα, που έχει απασχολήσει πολύ κατά καιρούς την επικαιρότητα με τους διάσημους δεσμούς του; Δεν αρκέστηκε μόνο στο κολύμπι και την ηλιοθεραπεία, αφού έπαιξε και beach volley. Τέτοιο κορμί άλλωστε δεν έχει χτιστεί τυχαία!

Η μελαχρινή σύντροφος του δικηγόρου αποφεύγει τις έντονες ενδυματολογικές επιλογές, η παρουσία της ωστόσο είναι ξεχωριστή.

Όπως ακούγεται μάλιστα και οι δυο είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν αποκλείεται σύντομα να ακούσουμε ευχάριστα νέα για το επόμενο μεγάλο βήμα του γάμου!  

Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε τις πρώτες τους επίσημες κοινές εμφανίσεις το περασμένο φθινόπωρο, ενώ όσο περνάει ο καιρός φαίνεται πως γίνονται αχώριστοι.

ΦΩΤΟ: PANORAMAPRESS