Οι νέες προκλητικές δηλώσεις του Βαλάντη για τα κιλά και την παχυσαρκία που ειπώθηκαν στον Θέμο Αναστασιάδη προβλήθηκαν στο Πρωινό και έγινε χαμός!

Η Φαίη Σκορδά είπε: «Σε κάποια σοβαρά ζητήματα όπως είναι η παχυσαρκία δεν μπορείς να κάνεις πλάκα. Παχύσαρκος είναι κάποιος που έχει πάρα πολλά κιλά και του δημιουργούνται θέματα υγείας. Όχι όμως όταν γνωρίζεις κάποια και μετά έχει αλλάξει... Επειδή τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Με δουλεύετε; Μίλησε για εγκυμονούσες και για τις συντρόφους που μπορεί να έχει αλλάξει η εξωτερική εμφάνιση».

Η δε Μαρία Ηλιάκη τόνισε: «Οπότε αν ο Βαλάντης επανέλθει στο τραγούδι και ξανακάνει καριέρα, θα απαγορεύεται να έχει θαυμάστριες λίγο γεματούλες! Συγγνώμη αλλά κάνει και μία δουλειά. Όλες εμείς που έχουμε λίγα κιλάκια παραπάνω να μην τον ακούμε τον Βαλάντη! Μια χαρά! Εγώ δεν τον ακούω έτσι κι αλλιώς! Με σεκιούριτι θα κυκλοφορώ ε; Απλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει βρει μια μάσκα και λέει: “Εντάξει εγώ λέω την αλήθεια και άμα αρέσει. Κάτσε ρε φίλε, όταν είσαι με την παρέα σου να την πεις την αλήθεια. Ο Θέμος γιατί δεν του απάντησε;».

Ο Γιώργος Λιάγκας συμφώνησε με την Φαίη και είπε: «Ξεπέρασε τα όρια» και πρόσθεσε: «Δηλαδή συγγνώμη πόσα κιλά είχες πάρει στην εγκυμοσύνη;» είπε απευθυνόμενος στην Φαίη Σκορδά και πρόσθεσε: «33. Αν ήσουν με τον Βαλάντη θα σε χώριζε». Όμως ο Θέμης Γεωργαντάς έκανε πλάκα και αστειευόταν με τα όσα είπε ο Βαλάντης και επικράτησε ένταση...