Μέσω του προσωπικού της blog η Γκουίνεθ Πάλτροου καταδίκασε τη ρατσιστική και ορισμένες φορές βίαιη συμπεριφορά μέρους της κοινωνίας απέναντι σε ομοφυλόφιλους συμπολίτες τους. Πιο συγκεκριμένα η 38χρονη ηθοποιός έγραψε: «Λίγους μήνες νωρίτερα, την περίοδο του ήταν έντονος ο απόηχος από τις αυτοκτονίες εφήβων, στις οποίες οδηγήθηκαν από το αδιέξοδο που είχαν βρεθεί εξαιτίας της αντιμετώπισης της ομοφυλοφιλίας, είδα έναν άνθρωπο στην τηλεόραση που απολογούνταν επειδή είχε ευχηθεί να πεθάνουν οι gay μέσω της σελίδας του στο Facebook. Αυτός ο άνθρωπος, που ήταν μέλος του Συλλόγου Γονέων σε σχολείο στο Αρκάνσας, ένιωθε συντετριμμένος για την βία που εμπεριείχαν τα λόγια του, αλλά παρέμενε πιστός στις απόψεις του σχετικά με την ομοφυλοφιλία, καθώς θεωρούσε ότι ήταν καταδικασμένη από την Βίβλο».

Συνεχίζοντας το κείμενό της η Γκουίνεθ εξήγησε: «Το θέμα αυτό, όσο ξένο κι αν είναι σε μένα, με ενδιαφέρει αφού εξηγεί τόσες κρίσεις και κοινωνικούς διαχωρισμούς μέσα στην κοινωνία μας». Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός  - που είναι και μητέρα 2 παιδιών, της 7χρονης Apple και του 5χρονου Moses – λίγο αργότερα αποκάλυψε: «Όταν η κόρη μου μια μέρα γύρισε σπίτι από το σχολείο λέγοντας ότι μια συμμαθήτριά της είχε “δύο μανούλες” η απάντηση μου ήταν “Δύο μανούλες; Τι τυχερή που είναι!”».

 Η διάσημη ηθοποιός έκλεισε μάλιστα το κείμενό της διερωτώμενη πού ακριβώς η Βίβλος καταδικάζει ρητά την ομοφυλοφιλία: «Τι ακριβώς αναφέρει η Βίβλος που θα έκανε κάποιον να εκνευριστεί με την δική μου οπτική γωνία;».


Πηγή: yupi.gr