Ο ηθοποιός παραδέχεται δημοσίως ότι βρίσκεται στην κατάσταση, στην οποία είναι και οι περισσότεροι Έλληνες.

Η σύζυγός του Θανάση Ευθυμιάδη, Άννα Δημητρίεβιτς και οι δυο κόρες τους, η Ζωή και η Σοφία, έχουν δώσει άλλο νόημα στη ζωή του αγαπημένου πρωταγωνιστή.

«Τη στιγμή που γνώρισα τη γυναίκα μου έβαλα προτεραιότητα της ζωής μου την οικογένεια. Όλα τα άλλα έπονται. Απολαμβάνω την απόλυτη συνεργασία, την ειλικρίνεια, μέσα σ' αυτήν τη λιτότητα της εποχής, η οποία μου θυμίζει τις εποχές που ξεκίνησα την καριέρα μου».

Μοιάζει να αντιμετωπίζει στωικά, με αποδοχή και θετική σκέψη, τον ζόφο της εποχής.

«Είμαι τυχερός, γιατί με βοήθησε η γυναίκα μου η οποία διαθέτει καθαρή ματιά και διορατικότητα. Με το που είδε τι πάει να γίνει και με το που πήγε να με πιάσει άγχος, εκεί γύρω στο 2010, μου λέει "ηρέμησε". Είναι Σέρβα, προέρχεται από μια χώρα που είχε διαλυθεί από έναν πόλεμο και είχε ήδη την εμπειρία από αυτό που συνέβη στη Γιουγκοσλαβία. Μου είπε: "κι εδώ έχετε οικονομικό πόλεμο. Οπότε ή το αποδέχεσαι και λες θα κάνω το καλύτερο σε αυτές τις συνθήκες ή παθαίνεις κρίση πανικού, κατάθλιψη».

Τι προτιμάς; Χρεωμένος (γιατί χρεωμένος θα είσαι) και άρρωστος από το στρες ή χρεωμένος και υγιής". Διαλέξαμε να είμαστε χρεωμένοι και υγιείς. Κι ευτυχισμένοι.