Είναι νωρίς για να συζήσουμε. Μη βιάζεστε, έξι μήνες είμαστε μαζί, δεν είμαστε έξι χρόνια. Περνάμε τέλεια. Είμαστε πολύ ερωτευμένοι, αλλά να έχετε υπομονή. Είμαι ερωτευμένη πολύ μαζί του, αλλά δεν διαφημίζω ποτέ τις σχέσεις μου και δεν θα το κάνω ούτε τώρα… Ούτε και κρυφτό έπαιξα, όταν μας βρήκε ο φωτογράφος! Απαντώ στο ερώτημά σας “αν είμαστε μαζί;”, πως ναι, είμαστε μαζί και πολύ καλά. Αυτό νομίζω ότι αρκεί.

είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πριν από δυο χρόνια η Τζένη Μπότση για τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μιχαλά.

Ένα χρόνο και κάτι μήνες μετά, το ζευγάρι πήρε τη μεγάλη απόφαση να στεγάσει τον έρωτά του κάτω από την ίδια στέγη.

Εδώ και δυο χρόνια λοιπόν, ηθοποιός, η οποία μετρά σχεδόν τρία χρόνια σχέσης με τον επιχειρηματία, άφησε το σπίτι, όπου ζούσε με τη μητέρα της στην Πεύκη και μετακόμισε σε ένα νέο Βαρυπόμπη. Όσοι έχουν βρεθεί εκεί λένε πως είναι εξαιρετικής αισθητικής και έχει μια εντυπωσιακή πισίνα, όπου απολαμβάνει να βουτά η όμορφη ηθοποιός. Η συγκατοίκηση με τον αγαπημένο της τη γεμίζει με χαρά και όσοι τους ζουν από κοντά μιλούν για ένα ζευγάρι πολύ ταιριαστό και ευτυχισμένο.

Το newpost.gr τους συνάντησε στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα, όπου απόλαυσαν τη βόλτα τους, ενώ ο ένας πείραζε τον άλλον στον δρόμο κι έπαιζαν σα μικρά παιδιά δείχνοντας πόσο ερωτευμένοι είναι!

ΦΩΤΟ: PANORAMAPRESS