Την πρώτη τους πρόβα έκαναν οι Argo στη σκηνή του «Globe Arena» της Στοκχόλμης, δίνοντας μια γεύση από όσα έχουν ετοιμάσει για την παρουσίαση του «Utopian Land».

Όπως μεταδίδει το star.gr, η ελληνική αποστολή εμφανίστηκε ντυμένη στα λευκά, αν και όχι με τα ρούχα που θα φορέσει τη βραδιά του ημιτελικού, ενώ από την σκηνή δεν έλειπε η ποντιακή λύρα και το τύμπανο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού, οι Βλαδίμηρος Σοφιανίδης, Χριστίνα Λαχανά, Κώστας Τοπούζης, Αλέκος Παπαδόπουλος, Μαρία Έλμπρους και Βασίλης Ρόξενος χόρευαν, είτε μόνοι τους, είτε σε ζευγάρια. Μάλιστα, τη στιγμή της γέφυρας, τα παιδιά με τα μουσικά όργανα κάθονται στο πλάι και οι υπόλοιποι τέσσερις χορεύουν ποντιακά σε κύκλο!

Το τέλος του «Utopian Land» βρίσκει τους Argo παρατεταγμένους στη σειρά και τον χορευτή μπροστά τους και κάτω, ενώ το τραγούδι είναι «ντυμένο» με κόκκινο και χρυσαφί, χρώματα που παραπέμπουν σε φλόγες, αλλά και στον ανατέλλων ήλιο για τον οποίο μιλούν οι στίχοι!

Υπενθυμίζεται ότι η δεύτερη πρόβα θα γίνει την Παρασκευή, ενώ η Ελλάδα διαγωνίζεται στον α’ ημιτελικό, την ερχόμενη Τρίτη, 10 Μαΐου.


TAGS