​Το μεσημέρι της Παρασκευής θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Αγγελάκη οι συγγενείς και οι φίλοι του, ενώ κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον αιφνίδιο χαμό του, σε ηλικία 46 ετών.

Ο χαμογελαστός ηθοποιός και make-up artist, που συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz, βρέθηκε νεκρός το Μεγάλο Σάββατο, από άνδρες της Αστυνομίας που πήγαν στο σπίτι του, καθώς είχε να δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης.

Σύμφωνα με το star.gr, η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή, 6 Μαΐου, στις 13:45, στο κοιμητήριο του Ζωγράφου. Αντί στεφάνων, η αδερφή του εκλιπόντος εξέφρασε την επιθυμία να δοθούν χρήματα στο «Χαμόγελο Του Παιδιού», σε σχετικό κουμπαρά που θα τοποθετηθεί εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του Γιάννη Αγγελάκη, o oποίος έμενε μόνος, έχοντας για συντροφιά το αγαπημένο του σκυλάκι, οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τίποτα δεν προμήνυε τον χαμό του, καθώς είχε βρεθεί υγιής μετά από τσεκάπ και, τρεις ημέρες πριν το μοιραίο, είχε κάνει γυρίσματα, στα οποία ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός όπως πάντα.