Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στα παιδιά του Αντώνη Βαρδή, Γιάννης και Καλλιστώ και της τελευταίας συζύγου του καλλιτέχνη.

Από το 2001 το ζευγάρι έμενε στο σπίτι του Αντώνη Βαρδή στην Παιανία Αττικής. Η Φιλοθέη Μωβ, μετά τον θάνατό του, έρχεται αντιμέτωπη στα δικαστήρια με τα δύο παιδιά του τραγουδιστή. Σύμφωνα με την εκπομπή Tatiana Live, έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και μήνυση εναντίον τους. Ο λόγος; Όπως υποστηρίζει η ίδια, ο Γιάννης Βαρδής άλλαξε τις κλειδαριές του σπιτιού, χωρίς να την προειδοποιήσει και έκτοτε δεν την αφήνει να μπει ούτε για να πάρει τα προσωπικά της αντικείμενα.

Το απόγευμα της Τρίτης μέσα από της εκπομπή της Τατιάνας αποκαλύφθηκε η κόντρα ανάμεσα στην σύζυγο του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη και των παιδιών του, Γιάννη και Καλλιστώ.

Η Φιλοθέη στις 22 Μαρτίου είχε κάνει μια ανάρτηση γράφοντας: «...η ιστορία συνεχίζεται... από τα αρχαία χρόνια υπήρχε η αρχή, τις χήρες να τις στηρίζουν και να τις σέβονται... αυτό βέβαια προϋποθέτει παιδεία, ηθική και κυρίως ΑΝΘΡΩΠΙΑ. Αξίες που για αυτούς που έχουν κάνει το χρήμα Θεό τους, είναι μηδενικές...».

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε επίσης σχολιάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «13/03/13 - 13/03/16....... Δοκιμασίες κραυγαλέες και δοκιμασίες μυστικές, άγνωστες στους γύρω μας».

Δείτε το βίντεο...