Ο Τζώνυ Καλημέρης έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή LifeStyle και πραγματικά τα είπε όλα. Δήλωσε πως δεν κατέβηκε στο Σύνταγμα με τους «Αγανακτισμένους» γιατί ως μέρος του συστήματος θα ήταν υποκριτικό αν το έκανε.
Δήλωσε πως αγαπάει την τηλεόραση ,αλλά έχει αποστασιοποιηθεί , ενώ έχει συνεχή επαφή με ανθρώπους της TV και τους λέει την γνώμη του.

Σχολίασε κάποια τηλεοπτικά πρόσωπα και για τον Γρηγόρη δήλωσε πως ποτέ δεν είχε πιστέψει ότι θα μπορούσε να κάνει πρωινό.

Δήλωσε πως λείπουν τα σίριαλ από την τηλεόραση, ενώ υποστήριξε πως η φούσκα με τα ΜΜΕ πρέπει να τελειώνει και σαν λύση πρότεινε την συγχώνευση των καναλιών.

Για το πρωινό του Mega με Σκορδά και Λιάγκα είπε πως το θεωρούσε ρίσκο, αλλά τελικά δούλεψε, ενώ για τους Καραμεροχαριτάτους είπε πως είναι καλύτεροι στην ενημέρωση.

Για την Ελένη Μενεγάκη είπε πως είναι η εξυπνότερη του χώρου και δεν θα κάνει ποτέ λάθος επιλογές. Για την Ρούλα Κορομηλά είπε πως ήταν λάθος να παρουσιάσει το Big Brother.

Για την Ζέτα είπε πως πέρυσι ήταν καλύτερη στην παρουσίαση του Dancing γιατί φέτος το παράκανε με την κριτική επιτροπή.
Για τα δελτία ειδήσεων είπε πως δεν μπορείς να τα φανταστείς χωρίς τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Τζώνυ Καλημέρης μίλησε για πρώτη φορά και για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε αποκαλύπτοντας πως είχε ένα είδος καρκίνου του δέρματος που τον ταλαιπώρησε 4 μήνες , αλλά το ξεπέρασε...