Συναντήσαμε την αγαπημένη και πανέμορφη ηθοποιό Μαρία Κορινθίου, να επιλέγει για την καλοκαιρινή της γκαρνταρόμπα ένα υπέροχο φόρεμα Camilla από την εταιρεία Salt Water.

Η εταιρία SALT WATER

Ιδρύθηκε το 1995 υλοποιώντας το όραμα της Μ. Ζαχαράκη να φέρει στην Ελληνική αγορά υψηλή μόδα και καινοτόμους σχεδιαστές. Μια εταιρία χτισμένη πάνω στις αξίες των ανθρώπων που στέκονται από πίσω της.

Η SALT WATER στοχεύει πάντα να διαφοροποιεί τα σήματα με τα οποία συνεργάζεται για να εξυπηρετεί τις όλο και πιο απαιτητικές ανάγκες τις αγοράς. Η εταιρία προσφέρει στους προσεκτικά επιλεγμένους οίκους που εκπροσωπεί μία σταθερή βάση από την οποία μπορούν να λανσάρουν τα προϊόντα τους αλλά κυρίως την άρτια επαγγελματική της εξειδίκευση για να τους βοηθήσει να εισέλθουν με επιτυχία στην Ελληνική αγορά και να επεκταθούν σε αυτήν.

Η SALT WATER σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά μόδας. Έχοντας ξεκινήσει σαν μια εταιρία που εξειδικεύεται σε αυτό για το οποίο η Ελλάδα είναι διάσημη, το καλοκαίρι της, η SALT WATER γρήγορα εδραιώθηκε ως ο σημαντικότερος αντιπρόσωπος για καλοκαιρινά είδη μόδας έχοντας συγκεντρώσει τα καλύτερα και διασημότερα εμπορικά σήματα της παγκόσμιας αγοράς. Μια θέση που κατέκτησε με το ισχυρό της portfolio αλλά και την εξυπηρέτηση και την προσωπική επαφή με τους πελάτες της εξασφαλίζοντας στα brands που εμπορεύεται παρουσία σε όλες τις επώνυμες μπουτίκ και σε θέρετρα υψηλών προδιαγραφών στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή…

Αφού καθιέρωσε την ηγετική της θέση σε αυτόν τον τομέα, η SALT WATER επεκτάθηκε με μεγάλη επιτυχία και στην αγορά ενδυμάτων και αξεσουάρ με τεράστια επιτυχία, γεγονός που ενθουσίασε τους πελάτες της. Σήμερα προμηθεύει περισσότερους από 150 προσεκτικά επιλεγμένους πελάτες που δραστηριοποιούνται στις πωλήσεις χονδρικής και στο portfolio της διαθέτει περισσότερα από 400 σημεία πώλησης από πολυκαταστήματα και μπουτίκ έως δημοφιλή θέρετρα.