Μια μέρα πριν από τον μεγάλο τελικό του Dancing With The Stars, η κάμερα του «Καφέ με την Ελένη» συνάντησε τη Ζέτα Μακρυπούλια στην πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί ο Νίκος Μουτσινάς. « Το DWTS το διασκέδασα πολύ φέτος, όπως πέρυσι. Προσωπικά πέρασα πάρα πολύ ωραία. Χαίρομαι γιατί το επίπεδο ανέβηκε πολύ. Χαίρομαι επίσης γιατί ο κόσμος το αγκάλιασε ακόμη περισσότερο!» είπε η 32χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια, ενώ όταν ρωτήθηκε για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια, δήλωσε πως δεν ξέρει ακόμα τι θα κάνει.

Όσο για τα σχόλια που ακούστηκαν για τις στυλιστικές της επιλογές στο σόου, είπε: «Δεν τα έχω ακούσει όλα, αλλά μια χαρά, δεν έχω πρόβλημα».

Το γεγονός ότι ο Αργύρης Αγγέλου και ο Κώστας Μαρτάκης έφτασαν στον τελικό, είναι κάτι που δεν την παρεξένεψε: «Η περυσινή μου  εμπειρία μου έδειξε και μου δίδαξε πως το Dancing είναι ανατρεπτικό και δεν μου έκανε εντύπωση που και φέτος ήταν ανατρεπτικό. Βέβαια μπορώ να πω ότι είναι και οι δυο πάρα πολύ καλοί». Για ποιο λόγο όμως δεν χόρεψε και η ίδια φέτος στο σόου; «Δεν χόρεψα γιατί φέτος είχαμε περισσότερα ζευγάρια κι έπρεπε να δώσουμε το βάρος εκεί. Τώρα εγώ, σας έδειξα το ταλέντο μου πέρυσι. Φτάνει!» είπε γελώντας.

Ποια θεωρεί ότι ήταν η καλύτερή της φετινή  εμφάνιση στο σόου; «Κάθε φορά! Σε κάθε live βρίσκω κάτι που να μου αρέσει και πάντα κάτι να διασκεδάζω. Θα' ναι με την επιτροπή; Θα'ναι με τα ζευγάρια;...», ενώ σχολίασε ως «αναμφισβήτητα έκπληξη» την αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη.

Επίσης, η Ζέτα Μακρυπούλια ρωτήθηκε αν είναι ευχαριστημένη με την πορεία της καριέρας της, μέχρι τώρα: «Δεν φανταζόμουν κάποια πράγματα, αλλά δεν το βλέπω έτσι. Έχω πολλά πράγματα ακόμα να κάνω» δήλωσε. Όσο για το αν θα κάνει φέτος το καλοκαίρι διακοπές, είπε: «Διακοπές θα κάνω αρκετές, αλλά δεν σας πω πού θα πάω».

πηγή: Yupi.gr