Χθες προβλήθηκε από την κρατική τηλεόραση ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision και η Ελλάδα αποκλείστηκε.

 

Με αφορμή λοιπόν τον αποκλεισμό μας, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε τόσο κατά του συγκροτήματος όσο και κατά του Διονύση Τσακνή.

Ξεφτίλα, αταλαντοσύνη, άφωνοι...

είπε αρχικά και έριξε ευθύνες για το χθεσινό θέαμα στον Διονύση Τσακνή, ο οποίος ήταν αυτός που έκανε την επιλογή του τραγουδιού:

Ο Διονύσης Τσακνής οφείλεται για το ναυάγιο... Καλά κάνει και δεν του αρέσει η Eurovision αν δεν ήθελε να μην έστελνε καν τραγούδι...

 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε πλάκα με την ήττα των Argo στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision και έγραψε στο twitter αφήνοντας πολιτικά υπονοούμενα:

Ούτε Eurovision, ούτε κύπελλο, ούτε πλάνο στον Γκάνο. Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες.

Η Ναταλία Γερμανού αμέσως έκαβε το post του retweet και έβαλε και τις “φατσούλες” που κλαίνε γελώντας, ενώ αργότερα πόσταρε στον λογαριασμό της στο twitter τα ακόλουθα λόγια:

Με αφορμή τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, όπου η Ελλάδα δεν προκρίθηκε στον τελικό, η ομάδα της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε τόσο το αποτέλεσμα όσο και θυμήθηκαν προηγούμενες συμμετοχές.

Ο Γιώργος Λιανός είπε: «Είναι πολιτικό το θέμα... Με το ΠΑΣΟΚ περνούσαμε πάντα στον τελικό». Αυτό άκουσε και η Ελένη Μενεγάκη και «πέθανε στα γέλια»!