Σε μία σπάνια οικογενειακή έξοδο πετύχε ο φακός τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού με τη σύζυγό του, Βερίνα Χιώτη και τα δύο τους παιδιά.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και η Βερίνα Χιώτη, που το περασμένο καλοκαίρι καλωσόρισαν στον κόσμο τον γιο τους, βρέθηκαν στην Κηφισιά μαζί με τα παιδιά τους κι έκαναν μια σύντομη βόλτα, προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλιά του μπαμπά Δημήτρη, ο οποίος στις 6 Μαΐου έκλεισε τα 36.

Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού ψώνισε στην κόρη του μπαλόνι, αλλά και κουλούρια, ενώ η σύζυγός του κρατούσε το καροτσάκι με τον γιο του. Ο Δημήτρης ήταν πολύ οικείος με όσους τον χαιρετούσαν στον δρόμο και δεχόταν με χαρά τον ενθουσιασμό των περαστικών.

Ο μπασκετμπολίστας όλα τα χρόνια της καριέρας του διατηρεί ένα πολύ σοβαρό και χαμηλών τόνων προφίλ και ακόμη και τώρα, είχε μάτια μόνο για την οικογένειά του. Όπως και στην ομάδα του, από την οποία παρεμπιπτόντως, φέτος ακούγεται ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του, είναι παίκτης – υπόδειγμα, έτσι και στην οικογένειά του φροντίζει να μη λείπει τίποτε.

ΦΩΤΟ: PANORAMAPRESS