Είναι  ξανά ερωτευμένη η Κατερίνα Καινούργιου; Η ίδια δίνει την απάντησή της σε συνέντευξή της

Είδαμε ένα ωραίο, εντυπωσιακό μπουκέτο με λευκά τριαντάφυλλα που σου έκαναν δώρο στα γενέθλιά σου την Πρωτομαγιά και πολλοί σχολίασαν πως κάτι καινούριο υπάρχει στη ζωή σου.

Μα είναι δυνατόν; Λουλούδια, πόσο μάλλον λευκά, δεν μπορούν να σου προσφέρουν η οικογένειά σου ή οι φίλοι σου; Είμαι ένας άνθρωπος που οι γονείς μου, ακόμα κι η γιαγιά μου, μου φέρνουν λουλούδια σε γιορτές και γενέθλια. Το συνηθίζουμε σαν οικογένεια. Ξέρουν κιόλας πως τα λατρεύω. Γεννημένη Πρωτομαγιά, δεν θα μπορούσα να μην είμαι παιδί των λουλουδιών.

Υπήρξαν πάντως κάποια δημοσιεύματα που έλεγαν πως ο λόγος που έμεινες στην Αθήνα το Πάσχα είναι πως υπάρχει ένας νέος, ψηλός, μελαχρινός έρωτας στη ζωή σου.

Όχι, δεν υπάρχει κανένας νέος έρωτας. Έμεινα στην Αθήνα το Πάσχα με τους φίλους και την οικογένειά μου, ήταν κάτι που ένιωσα την ανάγκη να το κάνω μετά από πολλά χρόνια. Στην παρούσα φάση είμαι μόνη και την ευχαριστιέμαι τη μοναξιά μου. Θα σου έλεγα πως προσπαθώ λιγάκι να τα βρω με τον εαυτό μου. Όταν βρεις την ευτυχία με τον εαυτό σου και την ψυχική σου ισορροπία, είναι πιο εύκολο να τα βρεις και με κάποιον άλλο. Τον τελευταίο καιρό είχα χάσει λίγο τις ισορροπίες μου και δεν έχει να κάνει μόνο με τη σχέση και τη δουλειά μου, αλλά με πολλούς παράγοντες. Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά στην υγεία μου, έχω τους ανθρώπους μου και βρίσκομαι σε ένα στάδιο μεταβατικό. Νομίζω πως ωριμάζω, πατάω πιο γερά στα πόδια μου, έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση και μαθαίνω να με αγαπώ περισσότερο. Στο παρελθόν δεν με αγαπούσα και τόσο. Έχω αφήσει να μου κάνουν και «κακό» γιατί εγώ το έχω επιτρέψει.