Αγανάκτησε και η Ελένη Μενεγάκη με τα νέα μέτρα καθώς από την εκπομπή της δήλωσε «έξω φρενών» με αυτά που γίνονται τελευταία στη χώρα.
Σήμερα το πρωί η Ελένη μίλησε εν ονόματι του απλού κόσμου. Της απλής και ταπεινής νοικοκυράς, που ξεροσταλιάζει κάθε πρωί στον καναπέ της κόβοντας φασολάκια και βλέποντάς την.

«'Δεν ξέρω αν εγώ μπορώ να σας φτιάξω το κέφι με όλα αυτά που γίνονται, όλα αυτά που ακούγονται, όλα αυτά που διαβάζω. Το ευχάριστο το έχουμε ξεχάσει πια! Δεν υπάρχει μια ελπίδα! Ένα φως σε αυτό το τούνελ το μαύρο δεν βλέπω να έρχεται.'» ξεκίνησε την πολιτική της παρέμβαση η Ελένη και στη συνέχεια σχολίασε μαζί με δημοσιογράφους από το πάνελ και guest την Άση Μπήλιουτο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών αν δεν ψηφιστεί στα τέλη του μήνα από τη Βουλή το Μεσοπρόθεσμο.

«Μα μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος... Αν πάμε σε εκλογές δεν οδηγεί πουθενά. Αν ψηφιστεί αυτό το Μεσοπρόθεσμο πάμε κάπου;» αναρωτήθηκε πολύ σοβαρά η Ελένη και πήρε στα χέρια της (τυχαία) μία σελίδα από τον Ελεύθερο Τύπο που είχε τίτλο Φορο-θάνατος για τις επιχειρήσεις».

«'Μα τι μέτρα είναι αυτά; Έχετε διαβάσει τι λένε; Αναρωτιέμαι, αυτοί που τα βγάζουν το κάνουν για να δουν τις αντιδράσεις του κόσμου, αν θα βγει έξω και θα ουρλιάζει, ή τα βγάζουν τύπου θα τα κάνουμε ό,τι κι αν γίνει;» είπε έξαλλη η Ελένη.

«'Τι να σας διαβάσω; Είναι τόσα πολλά που θέλω τρεις ώρες και δεν είμαστε ενημερωτική εκπομπή. Δεν θέλω να σας χαλάσω το κέφι, γιατί εμείς είμαστε μια εκπομπή που θέλουμε να σας κάνουμε να χαμογελάσετε, να σας φτιάξουμε λίγο το κέφι. Αλλά τι να χαμογελάσετε; Τα έχετε ακούσει ήδη!»' συνέχισε και στη συνέχεια προχώρησε στην τοποθέτηση - κόλαφο για την κυβέρνηση.

«'Εάν λέει εφαρμοστούν αυτά τα εφιαλτικά μέτρα θα εξοικονομήσουμε 400 εκατομμύρια! Συγγνώμη πόσα χρωστάμε;» αναρωτήθηκε.

«'400 δισεκατομμύρια!» της απάντησαν οι συνεργάτες της. ''Ε, άντε παρατήστε με!'' δήλωσε η Ελένη και μάλλον δεν εννοούσε τους συνεργάτες της...

πηγή: Nooz.gr