Στον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή», η Meryem Uzerli ως Χουρέμ, είχε καταφέρει να κερδίσει γυναίκες και άνδρες τηλεθεατές, σε όσες χώρες προβλήθηκε.

Μέχρι και η δική μας, Ελένη Μενεγάκη, παρακινήθηκε από το υποκριτικό της ταλέντο και αγόρασε το βιβλίο με τον τίτλο «Χουρέμ».

Η ηθοποιός που κατάγεται από την Γερμανία και την Τουρκία, αποχώρησε από τη σειρά, και όπως έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της, έφυγε από την Τουρκία, όταν έμεινε έγκυος για να γεννήσει και να μεγαλώσει το παιδί της στην Γερμανία, αφού η κοινωνία της Τουρκίας δε θα μπορούσε να δεχτεί, ένα παιδί χωρίς γάμο.

Ο επιχειρηματίας σύντροφος της Μeryem, έφυγε από την σχέση τους όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της. Χώρισαν αλλά εκείνη αποφάσισε να κρατήσει το μωρό! Η συνέντευξη αυτή μάλιστα είχε κάνει το γύρο του κόσμου, αφού η Meryem Uzerli περιέγραφε στη δημοσιογράφο πως ο τότε σύντροφός της την πίεζε να κάνει έκτρωση!

Η μπέμπα, στην οποία έχει δώσει το όνομα Lara και το δικό της επώνυμο φυσικά, Uzerli, είναι μια κούκλα και ενώ πριν η ηθοποιός ήταν πιο επιφυλακτική και δεν ήθελε να δείχνει το πρόσωπό της, στα social media, τώρα ποστάρει φωτογραφίες της μικρούλας συνέχεια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Η τηλεοπτική Χουρέμ άλλαξε αρκετά, όταν αποφάσισε να αλλάξει hair look, να «ξεκουραστεί» από το κόκκινο και να υιοθετήσει το ξανθό!  

Δείτε και τις δυο στις φωτό!