Μια όχι και τόσο καλή είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες που θέλει την Julia Roberts να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία της.

Δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου αναφέρουν ότι η δημοφιλής ηθοποιός πάσχει από παραμορφωτική αρθρίτιδα, με αποτέλεσμα η όραση της να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο καθώς οδηγεί πλέον με δυσκολία, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο μέχρι και για τύφλωση σε λίγα χρόνια.

Όπως αναφέρει το περιοδικό National Enquirer, η 48χρονη ηθοποιός δίνει μεγάλη μάχη καθώς σύμφωνα με πηγές που επικαλείται «γεννήθηκε κλινικά τυφλή από το ένα μάτι και η όρασή της την εγκαταλείπει. Γι’ αυτό και φοράει όλο και πιο συχνά γυαλιά οράσεως»

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι «όταν κάποιος τη συναντά από κοντά δεν πιστεύει ότι είναι αυτή» και πως «δείχνει αρκετά πιο μεγάλη απ’ ό,τι στην κάμερα».

Επίσης φημολογείται ότι υποφέρει από συχνούς και έντονους πόνους καθώς πάσχει από ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Και σαν να μην έφταναν αυτά η ίδια πηγή αναφέρει ότι στα προβλήματα υγείας ήρθαν να προστεθούν και προβλήματα στον γάμο της.

Άσχετα, πάντως από το τελευταίο δημοσίευμα που την εμφανίζει με τόσα προβλήματα, η αλήθεια είναι ότι η διάσημη σταρ έδειχνε πιο όμορφη και κουλ από ποτέ στο κόκκινο χαλί των Καννών, το οποίο πάτησε ξυπόλητη θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα για τον περσινό αποκλεισμό γυναικών άνω των 50 ετών χωρίς τακούνια.