current views are: 13

28 Μαΐου 2016
Δημοσίευση06:00

Χρήστος Βασιλόπουλος: Η μοναδική φωτό του πατέρα του – Όλη η ιστορία…

Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία του πατέρα του, που ο Χρήστος Βασιλόπουλος έχει στα χέρια του…

Δημοσίευση 06:00’

Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία του πατέρα του, που ο Χρήστος Βασιλόπουλος έχει στα χέρια του…

Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία του πατέρα του, που ο Χρήστος Βασιλόπουλος έχει στα χέρια του…

Είναι από τον γάμο με τη μητέρα του και του την έδωσε η ίδια η μαμά του.

Είναι το φυλαχτό του, όπως αναφέρει στη λεζάντα της φωτό… Ίσως το πιο πολύτιμο πράγμα, που έχει από τον πατέρα του.

Η ιστορία του πατέρα του ηθοποιού είναι γνωστή, καθώς ο ίδιος ο Χρήστος την έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του. Πέθανε στο νοσοκομείο, όπου τον είχαν μεταφέρει απευθείας από τη φυλακή. Τον συλλάμβαναν συνεχώς για κλοπές και ναρκωτικά, όπως έχει πει ο ηθοποιός κι ευτυχώς, για τον Χρήστο, ήταν το πιο τρανταχτό παράδειγμα προς αποφυγή… Μάλιστα, δεν είχε πάει ούτε στην κηδεία, καθώς ήταν στο Λος Άντζελες, αλλά και γιατί δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να πάει, αφού τον πατριό του τον αισθάνεται πολύ πιο κοντά από ότι είχε αισθανθεί τον ίδιο του τον πατέρα, ο οποίος τον είχε πάρει μια και μοναδική φορά στη ζωή του τηλέφωνο…

Ωστόσο, συγκινημένος ο ηθοποιός γράφει στα αγγλικά:

Στο τελευταίο μου ταξίδι στην Ελλάδα, η μητέρα μου μού έδωσε το ομορφότερο δώρο που έχω πάρει ποτέ: Τη μοναδική φωτογραφία που κατάφερε να βρει, στην οποία είναι η ίδια και ο πατέρας μου! Είναι η μόνη φωτογραφία, που έχω στα χέρια μου από τον πατέρα μου και πιθανώς είναι το πιο πολύτιμο πράγμα που είχα ποτέ από αυτόν. Δείτε τους στον γάμο τους. Η μητέρα μου ήταν 16 ½, έγκυος σε εμένα και ο πατέρας μου 18!

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο Χρήστος είναι ίδιος με τον μπαμπά του!

Να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια, ο Έλληνας έχει διαπρέψει στις ΗΠΑ, όπου έχει αναλάβει δυνατούς ρόλους, ενώ έχει αναγνωριστεί και από τους παγκοσμίως καλά γνωρίζοντες ως έναν από τους πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς! 


σχετικα αρθρα