current views are: 7

28 Μαΐου 2016
Δημοσίευση09:10

Ο παίκτης του X – Factor με την ανεπάρκεια δεν έμεινε στο show

Ο Γιώργος Στεφάνου, που αποχώρησε πρόωρα από το «X – Factor», μιλά για την ανεπάρκεια αορτικής βαλβίδας

Δημοσίευση 09:10’

Ο Γιώργος Στεφάνου, που αποχώρησε πρόωρα από το «X – Factor», μιλά για την ανεπάρκεια αορτικής βαλβίδας

Ο Γιώργος Στεφάνου, που αποχώρησε πρόωρα από το «X – Factor», μιλά για την ανεπάρκεια αορτικής βαλβίδας από την οποία πάσχει και την απόφασή του να αναβάλει το χειρουργείο λόγω του show

Η καρδιά του χτύπησε τόσο δυνατά για το «X-Factor» που αποφάσισε να αναβάλει για λίγο μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση. Ο Γιώργος Στεφάνου έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το talent show του ΣΚΑΪ ως μέλος της ομάδας της Πέγκυς Ζήνα. Ωστόσο το «ταξίδι» του υπήρξε σύντομο, αφού ο ίδιος και άλλοι τρεις παίκτες αποχώρησαν στο πρώτο live, πριν από μία εβδομάδα.

Λίγο πριν από το Πάσχα του 2015 αποφάσισα να γραφτώ στο κολυμβητήριο. Εκεί μου ζήτησαν χαρτιά γιατρών, δερματολόγου και καρδιολόγου (triplex). Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα, ο καρδιολόγος με φώναξε και μου είπε “υπάρχει πρόβλημα”. Έχω ανεπάρκεια αορτικής βαλβίδας. Το αίμα παλινδρομεί από την αορτή στην αριστερά κοιλία και υπάρχει κίνδυνος να μεγαλώσει η καρδιά, να σκάσει και να πάθω ανακοπήΕίναι πρόβλημα που έχω εκ γενετής και το ανακάλυψα με αυτόν τον τρόπο, εντελώς τυχαία. Δεν υπάρχουν συμπτώματα να σε προϊδεάσουν ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν πονάς κάπου δηλαδή. Μπορεί όμως να πας για ύπνο ένα βράδυ και να μην ξυπνήσεις ποτέ

εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής σε καθημερινή εφημερίδα.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος λίγο μετά την αποχώρησή του από το «X-Factor», πήρε την απόφαση να αναβάλει το χειρουργείο στην αορτική βαλβίδα, που είχε προγραμματίσει για τον Φεβρουάριο, ώστε να επενδύσει στο καλλιτεχνικό του μέλλον.

«Πιστεύω ότι μέσα από τέτοια προβλήματα ο άνθρωπος γίνεται πολύ πιο δυνατός. Τώρα, σε ό,τι αφορά την επέμβαση, δεν με τρομάζει τόσο ότι θα μου διορθώσουν το πρόβλημα στην καρδιά. Μόνο με ανατριχιάζει λίγο η ιδέα ότι θα μου ανοίξουν το στήθος. Έχω δει την επέμβαση που θα κάνω στο YouTube. Θεώρησα ότι έπρεπε. Άλλωστε, αντιμετωπίζω με ηρεμία και θετική διάθεση το πρόβλημά μου. Αν πω “ωχ, έχω την καρδιά μου”, τελείωσε. Ο άνθρωπος αρρωσταίνει πρώτα με τη σκέψη του και μετά στο σώμα του» σημειώνει.