Μήπως τελικά τα πρώτα κρίσιμα χρόνια σε μια σχέση δεν είναι τα επτά, κατά το «7 χρόνια φαγούρας», αλλά οι πρώτοι 15 μήνες;

Μετά τον Johnny Depp και την Amber Heard, οι οποίοι χώρισαν ύστερα από 15 μήνες σχέσεις, ένα ακόμη ζευγάρι τράβηξε δρόμους χωριστούς, αφού συμπλήρωσαν επίσης 15 μήνες μαζί!

Ο λόγος για την Taylor Swift και τον Calvin Harris, οι οποίοι, σε αντίθεση με τον Johnny και την Amber, χώρισαν πολύ φιλικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του το «E! Online», o 32χρονος μουσικός παραγωγός ήταν εκείνος, που αποφάσισε να πει το «αντίο» στην τραγουδίστρια.

Δεν ήταν το κορίτσι που συνήθιζε να βγαίνει ραντεβού και του άρεσε αυτό. Του άρεσε πόσο αθώα ήταν η Taylor και το ότι είχε πολύ στοργική καρδιά. Άρχισε να χάνει το ενδιαφέρον του τους περασμένους μήνες αλλά πραγματικά προσπάθησε να μην χωρίσει

αποκαλύπτει πρόσωπο από το κοντινό του περιβάλλον και προσθέτει: «Δεν ήταν πολύ συμβατοί σε πολλά πράγματα στη σχέση τους. Οι περιοδείες και τα ταξίδια δεν βοήθησαν. Ήταν περισσότερο σαν φίλοι παρά σαν εραστές».