Στη γυναίκα του αφιέρωσε πρώτα από όλα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και πώς θα μπορούσε να μην το γιορτάσει με αυτήν;

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, τώρα που χαλάρωσε λίγο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, πήρε τη σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου για να το… κάψει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Η Σταρ Ελλάς και ο μπασκετμπολίστας, αν κι έχουν τέσσερα παιδιά, ο έρωτάς τους φαίνεται ότι δυναμώνει! Ο ένας θαυμάζει τον άλλον και όσο περνάει ο καιρός, η αγάπη τους γίνεται μεγαλύτερη. Μάλιστα, το μεγαλύτερο διάστημα της παραμονής τους στο μαγαζί, το ζευγάρι ήταν αγκαλιά.

Αφού λοιπόν άφησαν τα τρία αγόρια και το ένα κοριτσάκι τους σε καλά χέρια – πιθανότατα στην αδελφή της Ολυμπίας, Βαλέρια – βρήκαν αρκετό ελεύθερο χρόνο για να διασκεδάσουν οι δυο τους. Και οι δυο είναι πολύ φιλικοί με τον κόσμο που τους χαιρετούσε, ενώ σιγοτραγουδούσαν και αφιέρωναν πολλά κομμάτια ο ένας στον άλλον. Αφού λοιπόν ήπιαν το ποτάκι τους και διασκέδασαν, έφυγαν από το νυχτερινό κέντρο, τις πρώτες πρωινές ώρες πάλι… αγκαλιά!

ΦΩΤΟ: PANORAMAPRESS