Στα 31 χρόνια της η Σίσσυ Χρηστίδου έχει καταφέρει να την αγαπούν είτε στα 92, είτε στα 62 κιλά. Αδυνάτισε γιατί έτσι ήθελε και όχι γιατί υποχρεώθηκε. Αυτός είναι ο τρόπος της. Στην εγκυμοσύνη, αλλά και μετά πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι άντρες;
Λοιπόν, ας καταλάβουν, επιτέλους, οι άντρες ότι είναι απόλυτα σημαντικό να στηρίζουν τις γυναίκες τους, γιατί έτσι θα νιώθουν ασφαλείς. Αν ο άντρας σου σε στηρίζει, όσα κιλά κι αν έχεις, ιδίως στις άχαρες φάσεις της εγκυμοσύνης και μετά, είσαι καλά.

 

Αδυνάτισες για λόγους αισθητικής;
Κατ’ αρχάς είχα αποφασίσει να τα χάσω από την πρώτη στιγμή που γέννησα, γιατί θέλω να ξανακάνω παιδί. Η μαμά μου, που επίσης είχε πάρει 30 κιλά στην εγκυμοσύνη της, μου είχε πει ότι, αν δείξω λίγη προσοχή, θα φύγουν μόνα τους. Βέβαια, υπάρχουν και οι πρακτικοί λόγοι. Όχι γιατί μου την είπαν τα αφεντικά μου, αλλά γιατί δεν είχα τι να φορέσω! Γράφτηκαν διάφορα για τα κιλά μου, αλλά όχι από ανθρώπους που με πληρώνουν. Τα σχόλια που μου έκαναν γίνονταν δημόσια και καταλαβαίνω πολύ καλά τις γυναίκες που ζουν κάτι αντίστοιχο στο δικό τους κύκλο. Αλλά δεν στενοχωρήθηκα ποτέ πραγματικά για τα κιλά μου, δεν ένιωσα άσχημα. Και όσο είχα τα κιλά, αλλά και τώρα, ο κόσμος ήταν ζεστός μαζί μου. Οι γυναίκες που συναντούσα στο σούπερ μάρκετ μού έλεγαν τι τραβάνε με τα κιλά και τα σχόλια για το βάρος τους και ένιωθα άσχημα. Υπάρχει ρατσισμός στις γυναίκες με επιπλέον κιλά.


Πηγή: People