Ενόψει της πρώτης του συναυλίας στην Σόφια την επόμενη Πέμπτη 16 Ιούνη και για την προωθησή της ο Νίκος Βέρτης δίνει συνεντεύξεις σε βουλγαρικά ΜΜΕ.

Σε συνεντευξή του στην πρωινή εκπομπή ΄΄Cool-T΄΄ του βουλγαρικού καναλιού bTV μίλησε για πράγματα από την προσωπική του ζωή.

Αποκάλυψε ότι στην πρώτη του δουλειά 11-12 χρονών έπλενε αυτοκίνητα σε ένα βενζινάδικό. Ήταν μάλιστα τόσο καλός και τελειομανής που όλοι ήθελαν αυτός να τους πλύνει το αυτοκίνητο.Μάλιστα έναν από τους πελάτες που τους έπλενε το αυτοκίνητο τον αναγνώρισε και του έκανε πλάκα με το αυτοκίνητο που είχε εκείνα τα χρόνια όταν εκείνος ήρθε να μαζί με τις κόρες του να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφο.

Σε αυτό το σημείο ανέφερε και τι έκανε το πρώτο του μεροκάματο στο βενζινάδικο. Πήρε δώρα για όλους και τα υπόλοιπα τα ξόδεψε για να κεράσει με τα αγαπημένα του χάμπουργκερς.

Τα χάμπουργκερς και γενικά το φαγητό που είναι η αγαπημένη του συνήθεια σε σημείο να δίνει καθημερινή μάχη για να μην παχύνει αλλά και από την άλλη όπου πηγαίνει να ψάχνει εστιατόρια και όχι εστιατόριο όπως τόνισε χαρακτηριστικά!

Για την μεγάλη του αγάπη για τα γρήγορα αυτοκίνητα παραδέχθηκε ότι όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο προσεκτικός αφήνοντας πίσω τις τρέλες της πιο νεαρής ηλικίας ενώ για το τσιγάρο αποκάλυψε ότι κάπνισε 4 πακέτα την μέρα αλλά πια καπνίζει μόνο σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους όπως όταν ηχογραφεί τα νέα του τραγούδια.

Τέλος για την αποφασή του να βιντεοσκοπεί τα κλιπ των τραγουδιών του στην Βουλγαρία ανέφερε ότι του ταιριάζει η ΄΄τρέλα΄΄ του σκηνοθέτη του Λιόσι για τον οποίο επισήμανε ότι με λίγη τύχη μπορεί να βρεθέι στο Χόλιγουντ.

Να σημειωθεί ότι για την συναυλία του Νίκου Βέρτη στην Σόφια έχουν εξαντληθεί τα ΄΄φθηνά΄΄ εισητήρια των 10 και 15 ευρώ ενώ με εισητήρια των 30 ευρώ θα έρθουν οργανωμένα φαν του από άλλες βουλγαρικές πόλεις όπως η Φιλιππούπολη.