Ο Αντώνης Ρέμος φαίνεται πως πήρε την απόφαση να αφήσει πίσω του την εργένικη ζωή και να αποκτήσει τη δική του οικογένεια. Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε και ο Ηλίας Ψινάκης, που θα είναι ο κουμπάρος του Αντώνη και της Υβόννης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης και το μοντέλο από την Κροατία συμπληρώνουν έναν χρόνο κοινής πορείας και εξακολουθούν να είναι το ίδιο ερωτευμένοι και αγαπημένοι όπως την πρώτη στιγμή. Τότε που αντάλλαξαν κρυφές ματιές σε κλαμπ των νοτίων προαστίων, αλλά και αργότερα, όταν φανέρωσαν τον ερωτά τους στη Μύκονο περπατώντας χέρι-χέρι στα σοκάκια του κοσμοπολίτικου νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, οι δυο τους - λάτρεις της διασκέδασης και των ταξιδιών- πριν από λίγες ημέρες έφτασαν με σκάφος φίλων τους μέχρι την Κεφαλλονιά. Το ευτυχισμένο ζευγάρι επισκέφτηκε στο Φισκάρδο το μαγαζί της Τασίας, όπου ο Αντώνης ερμήνευσε μερικά αγαπημένα του κομμάτια ξεσηκώνοντας τους θαμώνες. Λίγο μετά βρέθηκαν στους Παξούς, όπου απόλαυσαν τη θάλασσα και τον ήλιο. Σε αυτό το ταξίδι λέγεται πως έγινε η πρόταση γάμου του Αντώνη στην Υβόννη – μάλιστα, λίγες μέρες μετά τα γενέθλια της.

Την είδηση ήρθε να επιβεβαιώσει ο κουμπάρος του ζευγαριού Ηλίας Ψινάκης. Aποκάλυψε με το φοβερό ταμπεραμέντο που τον διακρίνει πως ετοιμάζεται να παντρέψει και τον Αντώνη Ρέμο με την Υβόννη Μπόσνιακ στα βραβεία του Mad.Πηγή: Espresso - gossip tv