Τη μεγάλη αγάπη των Master Tempo για τη μουσική όλοι την ξέραμε, ωστόσο δεν γνωρίζαμε ότι το μεγάλο μουσικό πάθος τους θα τους έκανε να γυρίσουν 10 πόλεις και 4 ηπείρους, έχοντας αλλάξει 15 αεροπλάνα κι έχοντας διανύσει 42.791 χιλιόμετρα.

Ναι καλά διαβάσατε… Και όλα αυτά για τις ανάγκες του video clip τους το οποίο σίγουρα θα είναι το πιο εντυπωσιακό της χρονιάς!

Οι MASTER TEMPO βγάζουν μαζί μας την πιο #SexySelfie του καλοκαιριού, το ολοκαίνουργιο τραγούδι που κάνει ήδη «χαμό» στα ραδιοφωνικά charts και μόλις κυκλοφόρησε το music video του σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Για τις ανάγκες του σεναρίου, ο Πέτρος γύρισε σχεδόν όλο τον κόσμο στέλνοντας #SexySelfie videos στα νέα τραγουδιστικά entries του MASTER TEMPO team, τις ταλαντούχες Αγγελική Πιερίδη & Αλεξάνδρα Καραδήμα.

Η παραγωγή ταξίδεψε σε κλασικά σημεία της Ελλάδας (Αθήνα Θεσσαλονίκη Καλαμπάκα Μύκονο) αλλά και σε πόλεις σε 4 διαφορετικές ηπείρους (Ευρώπη, Ασία, Αμερική & Αυστραλία) καταφέρνοντας να γυρίσουν ένα concept που ποτέ δεν έχουμε ξαναδεί για τα Ελληνικά δεδομένο.

Το #SexySelfie video clip είναι ήδη στις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του στις πρώτες θέσεις του air play chart, έχοντας ήδη σαρώσει στο Youtube.

Από τις βροχές σε Παρίσι και Λονδίνο έως τους 42 βαθμούς θερμοκρασία του Dubai που έκαναν τις κάμερες να μην αντέχουν για πάνω από 5λεπτα γυρίσματα, ο Πέτρος και το team του κατάφεραν το ακατόρθωτο. Έτσι τώρα μπορείτε κι εσείς να το απολαύσετε στις οθόνες σας…