Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το πιο λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, σχεδόν τρία χρόνια μετά τον ερχομό της μικρής τους Αναστασίας, θα κρατήσουν -Νοέμβρη μήνα- το τέταρτο μέλος της οικογένειάς τους!

Η Κάτια που βρίσκεται ήδη στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ετοιμάζεται να βιώσει για δεύτερη φορά την μητρότητα.

Μπορεί ο Σάκης και η Κάτια να μην έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους και να μην έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως όπως δηλώνουν και οι δύο "νιώθουν παντρεμένοι".

Με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους! Σύμφωνα με το περιοδικό HELLO!, η Κάτια έχει ήδη αρχίσει να μιλά στην κορούλα της για την έλευση του μωρού, ενώ δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι το μωράκι που περιμένουν είναι αγόρι!

Ολα αυτά θα τα μάθουμε μέσα στις επόμενες μέρες, που θα γίνει και ο σχετικός υπέρηχος αποκάλυψης του φύλου του εμβρύου!

"Αν και είναι ακόμη αρκετά νωρίς για να γνωρίζουν με βεβαιότητα το φύλο του μωρού τους, οι ίδιοι εύχονται να είναι βέβαια υγιές και τυχερό, χωρίς να κρύβουν την επιθυμία τους για ένα αγοράκι. Η οικογένειά τους θα ολοκληρωθεί ιδανικά με αυτόν τον τρόπο", δήλωσε πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού στο περιοδικό ΟΚ!


Πηγή: ΟΚ, ΗELLO,Real.gr