current views are: 10

30 Ιουνίου 2016
Δημοσίευση13:50

Η συνοδοιπόρος μίας μοναδικής αθλητικής και πολιτιστικής γιορτής

Η LG Electronics Hellas (LG), ανακοίνωσε ότι θα είναι ο ονομαστικός χορηγός του LG AegeanBall Festival.

Δημοσίευση 13:50’

Η LG Electronics Hellas (LG), ανακοίνωσε ότι θα είναι ο ονομαστικός χορηγός του LG AegeanBall Festival.

Η LG Electronics Hellas (LG), ανακοίνωσε ότι θα είναι ο ονομαστικός χορηγός του LG Aegean Ball Festival. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τον διεθνή μπασκετμπολίστα Γιώργο Πρίντεζη η οποία σε συνεργασία με τον Δήμο της Σύρου – Ερμούπολης, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της LG Electronics Hellas θα γίνει πραγματικότητα.

Το LG AegeanBall Festival είναι το μεγαλύτερο τουρνουά 3Χ3 που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα με ρεκόρ συμμετοχών επαγγελματιών με Super Star Status και με 10 ανοιχτές κατηγορίες για όλο το κόσμο, που θα διεξαχθεί από τις 13 ως τις 17 Ιουλίου στην Σύρο. Στόχος της διοργάνωσης είναι να αποτελέσει μια αθλητική, πολιτιστική και κοινωνική γιορτή, που θα γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια τόσο στη Σύρο, όσο και ευρύτερα στις Κυκλάδες με απώτερο σκοπό στο μέλλον να αποκτήσει και διεθνή χαρακτήρα.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics  Hellas, δήλωσε κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ και στηρίζουμε δυναμικά το 1ο LG AegeanBall Festival. Η κοινή προσπάθεια που γίνεται από τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Δήμαρχο Σύρου, για τη δημιουργία αυτής της διοργάνωσης με σπουδαίο σκοπό, ταιριάζει απόλυτα με τις αξίες που προάγει και η δική μας εταιρεία. Πιστοί στη φιλοσοφία μας συμμετέχουμε σε διοργανώσεις που προάγουν τα σωστά ερεθίσματα και την απαιτούμενη κουλτούρα στην κοινωνία και τον αθλητισμό. Είναι σημαντικό για εμάς στην LG να δίνουμε στον κόσμο την ευκαιρία να συμμετέχει και να περνάει καλά. Σκοπός μας στη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι να προσφέρουμε μια ωραία εμπειρία με τις δράσεις μας, ενώ δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε αυτή την υπέροχη συνεργασία και στο μέλλον, δίνοντας ζωή στο δικό μας μότο: Life Is Good, η ζωή είναι ωραία όταν συμμετέχεις!».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να δηλώσουν συμμετοχή στις αντίστοιχες κατηγορίες στο παρακάτω Link στο http://www.aegeanball.gr/register, ενώ τα έσοδα από τις εγγραφές μετά από επιθυμία του ίδιου του αθλητή, αλλά και του Δήμου Σύρου θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε ιδρύματα που προσφέρουν κοινωνικό έργο και έχουν ανάγκη από την βοήθεια και την αμέριστη συμπαράστασή μας.

 

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 77.000 ανθρώπους σε 125 χώρες, η LG πέτυχε παγκόσμιες πωλήσεις 48,8 δισ.. USD (56,5 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2015. Η LG Electronics αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Tηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, και Εξαρτήματα Οχημάτων. Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Η LG είναι επίσημος εταίρος ENERGY STAR για το 2015. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

 

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία, τις οικιακές συσκευές και την κινητή τηλεφωνία. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/b2b.