current views are: 21

2 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση06:00

Μαραγκόζη για υπόθεση Βαρδή: «Έχουν ειπωθεί χοντρές ψευτιές…»

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε στη Σκόπελο και πήρε συνέντευξη από την Χριστίνα Μαραγκόζη. 

Δημοσίευση 06:00’

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε στη Σκόπελο και πήρε συνέντευξη από την Χριστίνα Μαραγκόζη. 

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε στη Σκόπελο και πήρε συνέντευξη από την Χριστίνα Μαραγκόζη.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την «αρρωστημένη» σχέση που είχε με τον Αντώνη Βαρδή, όπως τη χαρακτήρισε και αναφέρθηκε στον Γιάννη Βαρδή και την Καλλιστώ.

Μεταξύ άλλων είπε για τον αξέχαστο Αντώνη Βαρδή:

Κάποιες φορές, ορισμένες αγάπες είναι άρρωστες, είναι αρρωστημένες και δεν μοιάζουν με αγάπη. Παρόλο που δε μιλάγαμε τα τελευταία χρόνια, παρόλο που η σχέση μας δεν ήταν καλή, ούτε αυτό το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα γιατί και αυτόν δεν τον έβλεπα. Άρα, για μένα νομίζω ότι κάπου υπάρχει. Όταν θυμάμαι τις καλές στιγμές νομίζω ότι κάπου θα είναι. Άλλες φορές όμως δεν θυμάμαι καλές στιγμές και δεν έχω τα ίδια συναισθήματα. Γιατί τα συναισθήματά μου είναι διαφορετικά.

Για τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή, Γιάννη και Καλλιστώ δήλωσε: «Με ενόχλησε πάρα πολύ γιατί νομίζουν όλοι ότι γνωρίζουν τα πάντα, αλλά αυτό που ξέραμε εγώ και ο Αντώνης δεν το ήξερε κανείς, και το πως ζήσαμε και το πως αισθανόμασταν… Δεν μπορούν να έχουν άποψη ούτε τα παιδιά του, ούτε ο κόσμος, ούτε κανείς άλλος. Σε αυτά τα δύο παιδιά εγώ φέρθηκα άψογα. Ήμουν κι εγώ μικρούλα. Δεν είχαν κανένα λόγο να το κάνουνε».

Και τόνισε:

Έχουν ειπωθεί χοντρές ψευτιές για το θέμα το δικό μου και του Αντώνη. Κάποια από αυτά διέρρευσαν ίσως και από τον ίδιο, για κάποιους λόγους επειδή ο Αντώνης με αγάπαγε έτσι όπως μ’ αγάπαγε. Η αλήθεια απέχει πάρα πολύ από αυτό που μπορεί να ξέρει ο κόσμος, πάρα πολύ όμως…

Και κατέληξε:

Μπλοκαρίστηκε η καριέρα μου από κάποιους ανθρώπους. Αυτό φαίνεται κιόλας. Υπάρχουν συγκεκριμένα γεγονότα!

 


σχετικα αρθρα