Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης, δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη σημαντική πρεμιέρα του πατέρα του, στην Επίδαυρο και τον «Πλούτο», όπου συμπρωταγωνιστούσε ο Πέτρος με τον Γιάννη Μπέζο και τον Γιώργο Κιμούλη.

Εκτός όμως από τη στήριξη και το θερμότατο χειροκρότημα στον πατέρα του, ο Δημήτρης ήταν για έναν ακόμη λόγο στο αρχαίο θέατρο.

Όπως έχει αποκαλύψει ο Πέτρος, ο γιος του έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Ο… φτυστός ο μπαμπάς του, Δημήτρης, είναι σήμερα 19 ετών και θέλει πολύ να ακολουθήσει το επάγγελμά του ηθοποιού.

Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Πέτρος, πριν από δυο χρόνια:

Ο Δημήτρης είναι ένας έφηβος 17 χρόνων, τον οποίο, όπως είναι φυσικό, τον απασχολεί ο επαγγελματικός προσανατολισμός, αλλά και το τι θα κάνει επαγγελματικά στη ζωή του. Είναι ένα έξυπνο και καλλιεργημένο παιδί, το οποίο το ενδιαφέρουν οι σπουδές του, γι' αυτό και διαβάζει και είναι προσηλωμένος στην μελέτη του, προκειμένου να σπουδάσει Φιλοσοφική. Θέλει την ακαδημαϊκή μόρφωση.

είχε δηλώσει στο Hello και είχε προσθέσει:

«Η αλήθεια είναι πως, εξαιτίας των γονιών του, έχει μια καλλιτεχνική ροπή. Ασχολείται με τη μουσική, τη ζωγραφική, αλλά και το θέατρο, στη θεατρική ομάδα του σχολείου του. Μάλιστα, τόσο εμείς, όσο κι άλλοι γονείς έχουμε διακρίνει τις ικανότητες του στο θέατρο και νομίζω πως και εκείνος σιγά-σιγά, πιθανότατα, να σκέφτεται σοβαρά να σπουδάσει θέατρο, μετά τις ακαδημαϊκές σπουδές του. Τι ακριβώς θα γίνει, δεν ξέρουμε. Ό,τι κι αν αποφασίσει από ιούς γονείς του θα έχει την απόλυτη στήριξη»

ΦΩΤΟ: PANORAMAPRESS